White Marabou Muddler

KommenttiA.D. - 07.04.2009

Muddler perhot ovat kaikille varmasti tuttuja. Toimiva streameri, tehty useita muunnoksia eri väreissä. Tässä tämä omasta rasiasta löytyvä versio, joka on pelastanut monta kalastusreissua.

Kommentit

KommenttiMik@z - 21.04.2009

Varmasti toimiva striimeri! Itseltäkin löytyy juuri tällaisia monissa eri väreissä, ja taitaapa olla muutama lähes identtinenkin :) Itse olisin jatkanut runkoa vähän lähemmäs koukun mutkaan, mutta hyvä näinkin. Btw. ompas samanlainen penkki kun minulla.


KommenttiA.D. - 21.04.2009

Kiitos kommentista :)! Joo itsekkin huomasin, että olisi sitä runkoa voinut hiukan jatkaa, mutta tuskinpa nyt kaloja haittaa, kalastusperhohan tämä on :)


Kommenttikanpo91 - 21.04.2009

Juu kyllähän tämä kalalle maistuu oikeinkin hyvin toi tausta vaa vähä hämää ois voinu saada åaremman kuvanki mut veteen vaa:D


KommenttiMiGSi - 21.04.2009

Oletkos tuon danican kanssa paljonkin sidoskellut? Oman penkin leuat yhden kesän sidonnan jälkeen olivat jo huonossa kunnossa. Perhon pyrstö vähän liiankin pitkä, muuten eri hyvä perho.


KommenttiMik@z - 21.04.2009

Minä olen ainakin sitonut paljon 2/0 merikoukusta (haukikoukku) 14 koon pinturikoukkuun eikä vielä mitään jälkiä leuoissa. Kaverilla sama penkki myös ja hänellä alkaa leuat olemaan aika repaleina. Voihan se olla, että jos apinan raivolla pistää koukut kiinni, niin leuat alkaa hajoamaan? Kuka tietää...


Kommenttisnube - 21.04.2009

En minä mika laita niitä apinan raivol kiinni. Taitaa penkeissä olla vaan maanantai malleja seassa.


KommenttiMik@z - 21.04.2009

Sanoinko että laitat? Empäs tainnut sanoa. Yleisesti vaan esitin kysymyksen, että jos laitetaan kovasti kiinni niin alkaako hajoamaan. Luki luki ;)

Maanantaimalleissa oot kyllä oikeessa. Jotenkin pehmeämpää seosta leuat tjsp.


Kommenttijuhahujanen - 21.04.2009

Noissa leukojen karksussa saattaa ainakin olla suuria eroja. Vai onko tuossa mallissa karkaistu ollenkaan?


KommenttiA.D. - 21.04.2009

Joo noista penkin leuoista sen verran, että tiedän osassa danican malleista olevan täysiä susia, joten riski bisnes tavallaan :D Mutta tuolla omalla penkillä olen jo sitonut 2 vuotta, todella isoista lohiperhoista koon 20 pinturiin, kaikki ovat pysyneet kiinni... Mutta kyllä se kohtapuoliin on uuden penkin osto :)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?