Pinkkisiipi

KommenttiLpg - 12.04.2009

Perus streameri hieman pirteämmän värisellä siivellä, parhaimmillaan ehkä hämärän aikaan ja toimii yllättävän hyvin myös kovassa virrassa uitettuna.

Kommentit

Kommenttimikkomies - 16.04.2009

Pyrstön ois voinu tohon lisää, muuten ihan mallikas striimu


Kommenttihc_flyfisher - 16.04.2009

Mielestäni ei tarvitse pyrstöä. Toimii yhtä hyvin noinkin... ja tuollaisenaan sitä paitsi omaa hyvin kauniin olemuksenkin. Sitä osaa varmasti arvostaa minun lisäkseni myös kalat. ;)
Ainoa seikka joka pistää pahasti silmään, on tuon siiven kantavuus, kun käytetään noin raskasta koukkua. Kahden häkiläsulan sijasta itse olisin käyttänyt 4x tai 6x sulkaa.

Nätti ja hyvin sidottu perho!


-hc-


Kommenttijuhahujanen - 16.04.2009

Ymmärrän hc:n kommentin kantavuudesta. Eli kantaako?
Korjaushan voi tapahtua kahdella tavalla. Joko lisää tilpehööriä siipeen tai sitten pyrstö. Molemmat auttavat kantavuuden kannalta. Minustakin toimivan näköinen ilman pyrstöä, joten jos siipi ei kanna tarpeeksi (koe kalastus), niin lisää tavaraa siipeen...
Tosin kuten sitojamestari itse on todennut " toimii hyvin kovassa virrassa" kovassa virrassahan kantavuus ei ongelma, kun virran noste nostaa koukun siiven kanssa linjaan...


KommenttiLpg - 17.04.2009

Joo no pyrstön jätin pois ihan tarkoituksella. Ja tuota siiven kantavuutta voi parantaa mielestäni paremmin lisäämällä tavaraa alussiipeen kuin lisäämällä sulkapareja, jolloin siiven elävyys ei ehkä kärsi niin paljon.(?)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?