Musta liitsi

KommenttiNalle Karvatassu - 16.04.2009

Kommentit

Kommenttibrezel - 01.05.2009

Tämä on ehdoton ykkösperhoni kirjolle keltaisella ja punaisella iskupisteellä. Runko on tuuhea ja pyrtö juuri sellainen kuin pitää.


KommenttiNalle Karvatassu - 01.05.2009

Joo kiitos kommentista. Tänään pääsee kokeiluun kun menen kalaan. Perho on sidottu Kamasan b175 8# koukkuun. LIsää kommenteja saa antaa. :)


Kommenttihossanjoki - 02.05.2009

Aivan täydellinen!!
Minunkin ehdoton ykkösvalinta kirrelle, etenkin Vantaankoskella..Taitaapi olla minun perhossa ja tässä perhossa kaikki muut asiat prikulleen samat, paisi itse käytän kupari tai messinkin kuulaa...sillä nyt tuskin suurta merkitystä on;)

Mut siis toi on takuuvarma...


KommenttiVision79 - 02.05.2009

No jos tohon jonkun kommentin pistäs niin tän varmempaa perhoa ei juuri löydy toi on tollanen jokapaikan höylä varsinkin hieman sameaan veteen ei parannettavaa, koska perho kalastus versio.. Jos jotain muutosta haluaa runko ja iskupiteen voi sitoa marabousta nopeuttaa ja halventaa perhon tekoa hieman jos tältä kantilta ajattelee, koska noita myös pohjaan tuppaa jäävän jokunen..


KommenttiNalle Karvatassu - 03.05.2009

Kiitos kommenteista. Joo noita saa olla rasiassa paljon jää melko varmasti pohjaan. Kyseinen yksilö on jo nukarinkosken pohjassa. ;) Vision79: Eihän tuolla runko materiaalilla ole niin väliä, rungon olisi voinu korvata mustalla maraboulla, mutta mulla oli perhopakissa mustaa iceduppinkia tyhjänpanttina, niin ajattelin että se voisi olla sopivaa tommoseen. PS. Miten muuten laitatte maraboun rungolle, duppaamallako vai kiertämällä?


KommenttiVision79 - 04.05.2009

Dubbaamalla sidontalangan ympärille...


KommenttiNalle Karvatassu - 05.05.2009

Selvä. Teen ite samoin. :)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?