Kettusiipi

KommenttiMik@z - 17.04.2009

Tällainen jo uimaankin päässyt streameri. Ei ainakaa vielä tuottanut tulosta, mutta uskoisin että tuolla vielä jonkun kalan koukutan. Kuvista huomasin, että perhon ja pohjan välillä käyty taistelu on tuonut vähän lyijyä näkyviin rungosta. Muistaapahan tästä edespäin pohjustaa lyijyn.

Kommentit

Kommenttiperhonsitoja90 - 23.04.2009

Kylläpä on komea kaksikko! Varmasti nasahtaa!

Tavaramäärä siivessä on just eikä melekein ja kimallettakin on käytetty sopivan maltillisesti. Siiven pituudesta voidaan olla montaa mieltä, mutta mielestäni se on ihan hyvä, onhan koukkukoko sentään #10.

Hienoa sidontaa, tämän perhon kohdalla voi kyllä ennustaa siimojen kiristyvän.:)


KommenttiMik@z - 23.04.2009

Toivotaan että siimat kiristyy :) Siipi on aika pitkä, mutta kertaakaan ei koukun mutkaan mennyt heittäessä. Olisiko sitten ollut tuuria pelissä, kun aloittelijan heitot ei kuitenkaan kovin täydellisiä ole.


Kommenttijuhahujanen - 23.04.2009

Joskus se koukun ympäri pyörähtää, mutta useammin se pyörähtää kalan leukaperiin. Ei huolta koukun mutkaan pyörähtämisestä, kunhan muistaa koskella silloin tällöin tarkistaa. Harvoin se sinne eksyy. Useimmin kyse on ylävirtaan heitosta, jonka jälkeen virta tahtoo jostain syystä kiepauttaa siiven koukun mutkaan.
Itselläni alkukauden paras perho hyvin lähelle vastaava, eikä koukun mutkan kanssa ole tarvinnut taistella. Viime kesänä isoin harri erehtyi juuri tuollaiseen kymppikoon mustaan kettustreameriin.


Kommenttiluonto-eno - 27.04.2009

Keltamustat streamerit on minulla jostain syystä toimineet parhaiten syksyllä aurinkoisilla keleillä.Voihan se olla niinkin,että kun joskus olen saanut silloin tapahtumia,niin muulloin on tullut käyteltyä muka sen ajan vehkeitä;).Ihmeenä pidän jos noilla kalatta jäät!Kokeile joskus piruuttaan pyrstöön rungon mittainen paksu nippu oravaa(mustaa,keltaista,punaista..tms),saattaa uinti muuttua meleko paljon ja ei uskoakseni ainakaan huonommaksi.Olen tekstannut;)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?