Ambulanssi

Kommenttijuhahujanen - 18.04.2009

Perhokerhon senioriosasto, joka ei talvella uskaltaudu perhosteluhommiin, taltuttaa taimenia kylmän veden aikaan tappavan tehokkaasti ambulanssi-rapalalla. No siitä se ajatus sitten lähti!
Näyttää toimivan, sillä syysrauhoituksen jälkeen kyseinen peli tehosi varsin hyvin. Monttujen ronkkimiseen tehokas myös painosilmillä verestetty versio.

Kommentit

KommenttiIke - 24.04.2009

Hujasella on joku outo perversio laittaa noita tarrasilmiä ja epoksia joka perhoon ;) Vakavissaan niin siisti suti! Näyttää tuossa kuvassa sekä runko että pyrstö hopealle, mutta kyllähän ne varmasti kultaa ovat...


KommenttiVision79 - 24.04.2009

Erittäin komea perho kuten äijällä yleensäkkin ja toimii varmasti yhtähyvin kuin esikuvansa.. Omaan silmääni ei kyllä sidontavirheitä löydy, ehkä jopa liian hieno kalastusperhoksi, mutta toimiva..


Kommenttivekku - 24.04.2009

Hujasella noi perverssiot on ihan normaalia... Meidän kerholaiset on jo niihin tottuneet! Perhohan kalastaa ja on hyvänäköinen. Itse lisäisin vielä mahaan valkoista niin kuin esikuva vaapussa on.


Kommenttijuhahujanen - 24.04.2009 (Muokattu 24.4, 20:00)

Taiteilijoillahan on tiettyjä kausia ja mulla on nyt tarrasilmäkausi :D

Tosin näissä epoksipäissä on yksi loistava piirre. Painotta/pienellä painolla ne saa hyvin uppoamaan, mutta eivät syöksy vauhdilla pohjaan, kuten lyijytetyt...

Ja tuo angel hair on muuten kun pakkauksesta katsoo, niin väriltään light brown, mutta esimerkiksi muihin keinokuituduppigeihin verrattuna väri on aivan puhdas kulta.


Kommenttiperhonsitoja90 - 24.04.2009

Jep, Hajusen perverssiot tiedetään. Eipä siinä, kalastava perho. Eiköhän tuolla jokunen istari koukuteta. :D;)


Kommenttijuhahujanen - 24.04.2009

Heh parasta on, etten tällä yhtään kirbeliä, enkä vasta istutettua taimenta saanut viime vuonna. Sivutapsissa ui kuitenkin alkukesästä varsin usein. Pinkki liitsi voitti siis 6-0. Passiivisille talvikoille näyttää toimivan sitten paremmin. Eli kun nuohan ei talvella juuri syö, niin tarvitsee ärsykettä iskeäkseen ja tässähän sitä on...


Kommenttiluonto-eno - 25.04.2009

Uskon kovasti paljon silmien tehoon jos halutaan varsinkin taimenelle kelpaava streameri.Siis uskon asia kai saattaa olla,koska en ole silmillä tehtyihin perhoihin uskaltanut tehdä muutoksia jättämällä näköelimiä pois.Toisaalta luin jossain jutussa silmien saattavan aiheuttaa petokaloissa senkin reaktion etteivät ota.Selityksenä se,että saaliskalan silmät kun moljottavat näkyvästi,niin saalistaja olettaa(ihan kuin ne nyt muka jotain olettaisivat)kohteen näkevän vaanijan ja ei näin ollen tuhlaa energiaa valppaana olevaan yksilöön...Jaapajaa!Uskokoon ken tahtoo milloin mitäkin.Minä uskon silmien antavan elävämmän vaikutelman ja kun perho on omaan silmään hyvän näköinen,niin luottaapi siihen tietysti enemmän.Laitahan ambulanssi alkukesän tulvassa Viantaan...sivuperukkeeseen vihreä raskaasti painotettu pupa...Kireitä sitten;)!


Kommenttijuhahujanen - 01.12.2009

29.11.2009
Kyseinen perhomalli toimi pitkään nelosen koukkuun sidottuna. Tuloksena 5-7 senttiä pitkällä perholla oli 32senttinen harjus. Ei pienuus tuota kalaa pelottanut

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?