Supertinseli

KommenttiA.D. - 21.04.2009

Kaikille tuttu.

Kommentit

Kommenttihc_flyfisher - 29.04.2009

Vielä viimeiseksi silaukseksi punaista villalankaa kurkkuun ja avot! Sen jälkeen on turha kalojenkaan tulla sanomaan, että ei kiinnosta. Kiinnostaa aivan VARMASTI!

Siitä jos alkaa keskustelua vääntämään, tarvitseeko supertinseli tai tinseli punaisen iskupisteen on monia näkemyksiä. Toiset laittaa ja toiset ei. Itse kuitenkin olen huomannut, että se iskupisteen kanssa sidottu perho tepsii paremmin monissa tilanteissa.

Tätä mieltä on myös Saarijärven tinseliguru Matias "Tartzan" Pasanen.

Hieno perho!

----------hc---------------


KommenttiA.D. - 29.04.2009

Joo, joskus on tullut itse laitettua, mutta en nyt aina nää välttämättömäksi tuota punaista :) Onko muuten kukaan kokeillut ikinä lilaa väriä hieman tinselin kylkiin? Kalakaverin vanhat kalakaverit, jotka ovat jo guruja tällä alalla laittavat AINA tinseliin hieman lilaa....Tuossa yksi päivä pilkillä ollessa tuli muutamia särkiä ja kun niiden kyljet osuivat auringon valoon niiden sätkiessä, en ole asiaa enää miettinyt ;).... KOKEILKAA, ETTE PETY! Lilaa vaan rohkeasti hieman peliin ;)...


Kommenttiroki - 29.04.2009

Toimiva on! Laita ihmeessä lilaa tai tumman sinistä! Hyvin on toiminut myös sellanen missä musta selkä on kokonaan korvattu tumman sinisellä! Kannattaa kokeilla.


Kommenttityhjänpyytäjä - 29.04.2009

Eiköhän nuo kaikki Rapalan värikartan värit toimi :D


Kommenttivikkeli - 29.04.2009

Kulta oranssi tinseli epoksi päällä ollu myös tappava... ainakin syssymmällä ;)


KommenttiImamar - 01.05.2009

Voi poijaat. Ennen oli tinselit sidottu helmiäisestä ei hopeesta ja niilläki tuli uitun paljon kalaa. Kuhan vaa välkkyy taitaa olla se juju.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?