Yön Timo

Sivuprofiili

KommenttiIke - 12.05.2009

Kaudelle 2009 sidottu streamer-kokeilu ja ensimmäisellä reissulla Nokisenkoskelle antoi 54cm edellisen kesän istaritaimenen. Edelliseltä kesältä todella hyvät kokemukset pikkusalakoiden muodossa ko. koukusta. Toimii myös kuuleman mukaan hyvin väkänen kasassa

Kommentit

Kommenttijuhahujanen - 15.05.2009 (Muokattu 15.5, 17:15)

Enpä yhtään ihmettele, miksi taimen on tähän sortunut. Kesäöisin aiheuttaa takuulla havaksen kastumista Ylä-savon koskivesillä.


KommenttiIke - 15.05.2009

Ostin tuota kukkoa huuto.netistä vähän ex-temporee (oisko ollu jallupäissään) ja suunnittelin sitä esim. liitseihin häkiläksi. Se on rehellisesti sanottuna aika hanurista häkilämatskuna, mutta näissä toimii mainiosti. Pitäs saada samaa edullisesti oliivina, niin vois väsätä ahvenet samalla muotilla...Villalanka on jo runkoihin hankittuna ;) Veikkaan etten kovin montaa streamerin runkoa dubbaamalla nyhrää enää...jos ei lasketa ice-dubbingista tulevia


Kommentti_Jybä_ - 15.05.2009

Siisti ja hauska perho kyl on


Kommenttiluonto-eno - 15.05.2009

Mistäpä suapi tuommosta oranssia palliketjua?Tuommonen moljotushan hypnotisoi kalan,on kyllä varsinainen voodoo-tuijotus.Varmaan pelittää noinkin,mutta oletkos kokeillut laittaa häkilät siipeen selät vastakkain,eli niin että kärjet sojottavatkin ulospäin?Tekis mieli väittää.että ui vielä villimmin,mutta enpäs väitä.Koeta itte jos joskus ei muuten ala tapahtua mittään.Tämmönen timppa on kyllä murjastava kunhan kerrot sen palliketjun hankintapaikan,saattaa kelvata päivälläkin nimestään huolimatta;).


Kommenttijustus84 - 15.05.2009


KommenttiIke - 15.05.2009

Pallit ja ketjut löytyy mistpoolista. http://mistpool.com/product_info.php?products_id=705

Satuin joskus tilaamaan vaikka kyllä paikallisissa hoidan nämä asiat normaalisti


KommenttiIke - 15.05.2009

Niin ja nuo siivethän menee aina siten kuin silmään näyttää mukavalle. Varmaan kalalle toimis paremmin kun vetäs ihan ristiin ja sikinsokin..siis niin kuin normaalisti sidon ellei ole tällainen filmattava tapaus kyseessä ;)


Kommenttihossanjoki - 15.05.2009

Hieno on kyllä...Ja kalastava takuulla;)
Niin ja pystyyhän ihan tavallisen palloketjun vaikkapa kynsilakalla maalaamaan:)


KommenttiIke - 15.05.2009

No enollahan on sitä kynsilakkaa vaikka muille jakaa vai kuinka? Tämmöinen käsitys on mulle jäänyt muitten ankkalinnalaisten kanssa keskustellessa ;)

Mutta tosiaan kuten varmaan osa huomasikin jo niin tähän samaan koukkuun oli kaksi tärppiä eilen Nokiselta ja molemmat kalat ylös. En ole karkuuttanut vielä yhtään niistä vähistä kaloista jotka tuohon on iskeneet. Kellankoskella tosin lenti siimat lippikselle viime kesänä, mutta se ei ollut koukun vika...niin ja ei ole väkänen kasaan painettuna tullut testattua, kun istarivoittoisilla tullut kalastettua


Kommenttiluonto-eno - 15.05.2009

Lumene on ollunna käytössä(sinihelmiäinen nro56,ihanata) ja yleensä minulla menee ulos tälläytyessä kauemmin kuin eukolla.Joskus käytän sitä lumenea myös perhoihin;),tulee mojovat salakat kun lotraa vaikkapa mylarin päälle.Nyt kun wanha vitjamuna tilaa palliketjua,niin kaekki kalastuksen kannalta tarpeellinen on kesälle jemmattu,vain Jallu puuttuu(mutta vain hetken).Yön Timo...siihen tulloo himo!


KommenttiIke - 15.05.2009

Joskus kun kirjoitin noita salibandy (tuttavallisemmin sähly) otteluraportteja ja ennakoita, niin luulin olevani näppärä kaveri verbaalisesti..Nyt olen joutunut toteamaan pk.netin ja tämän rasian kautta, että oppipoika olen vain..mutta jallua ei puutu kuitenkaan ;)


Kommenttimattivehvilainen - 15.05.2009

Suosin itse sidoksissani juurikin enon mainitsemaa tapaa sitoa häkilät vastakkain. Tulee etopelejä. Koukku on huippu, mutta mainittakoon ettei kuitenkaan kannata tuudittautua sen erinomaisuuteen.

Nimimerkillä, pudotuksiakin löytyy..Itse käytän pelkästään väkäsettömänä.


KommenttiIke - 15.05.2009

No ei toki. Mukava kun Vehvis huomautit sillä itse soitin jo pohjolanperhokalastajaan kun kala oli kiinni, että laitanko kuvaa täältä tulemaan vai kysynkö Miettis Veijolta ottasko mullikka kuvan paikallisen lehden suurinpiirtein kerran kuussa ilmestyvään eräosioon jossa kerrotaan vanhojen ukkojen ylisuuret verkkokuhat.

Mutta ok koukkuhan tuo on. Ja kyllähän sinä Matti saat sen isomuksen Äsyllä joskus kiinni pysymään..treeniä vaan ;)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?