Altan Torpedo (muunnos)

KommenttiJapi - 21.05.2009

Kommentit

KommenttiGlenButerol - 24.05.2009

Taas Japilta kerran nii pirun hyvin onnistunut sidos. Eikun nokka kohti Altaa ja Mikkeliä=) Hyvä Japi ja kireitä kesälle.


Kommenttiluonto-eno - 25.05.2009

Japin penkissä on viritykset kohdallaan kun noin hienoja sidoksia lykkää.Moni kehuu tätä perhoa kovana ottipelinä ja kehittäjä on saamamiehen maineessa,Minulla ei ole muuta kokemusta kuin sidottuna muutama versio ja pari tyhjää laskua väärään aikaan väärässä paikassa.Olisiko parhaimmillaan kauden loppupäässä vesien lämmetessä?No jos pittää olla kriittinen,niin ehkä laittaisin pienemmät kukkoposket,mutta taitaapa olla joutavaa vänisemistä;).Yritän olla kurkkimatta tänne perhorasian puolelle,koska lohiperhoja on taas reissulle aivan liikaa.Vanhat pääsevät kuitenkin uimaan eniten ja uutuuksille saattaa mennä monta vuotta ennen kuin niitä edes harkitaan käyttöön.On tosi vaikeaa pitää pää kylmänä ja malttaa sitoa vain kotivesille taimen/kirreperhoja joita eniten kauden aikana tarvitsee.Syynä siihen mm.Japin ja muiden sitojien hienot mallit.Tulee huijattua itseään:"no eihän tuo nyt paljon siellä rasiassa paina..."Juu ei,mutta kun niitä on satoja niin alakaa tuntea olonsa hölmöksi sellaisen rinnalla joka saa varsin hyvin perhonsa mahtumaan povitaskuun..;)!


Kommenttiperhonsitoja90 - 25.05.2009

Todella komea kapistus, johon varmasti punalihainenkin tykästyy. Kaikki osa-alueet kunnossa, sopivasti tavaraa koukulla.:)Itse pistäisin pienemmät viidakkokukot, mutta makuasioita sano Musti kun muniaan nuoli. :)


KommenttiJapi - 26.05.2009

Toivottavasti makutuomarit on jo kohta vuonon suulla tuoksuttelemassa makeaa vettä ;)

Olisi tavoitteena saada eka lohnake levysiipisellä tänä vuonna... Tähän yksilöön löytyisi luottoa.


Kommenttiluonto-eno - 26.05.2009

Kaivelin vanhoja reseptivihkoja ja löytyi Altan torpedon muunnos jossa siipi on mustasta apinasta tai muuten pehmeästä karvasta.Lämmin vesi heinäkuu,paikkana Alakönkään perhoalue..Torpedossa tapahtumia siten,että muut saivat mukavasti,minä olen tyytynyt pariin titin tärppiin.Eli sen verran oli sittenkin tapahtunut,mutta kun aina on muka joku "parempi" uusi malli painamassa niskaan seuraavalla kaudella,niin kalattomat perhot saavat istua pitkään vilttiketjussa.Siellähän ne usein ovat silloinkin kun olisi niiden oikea käyttöaika ja ei vaan älyä uittaa;).

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?