S.linky

KommenttiO.T - 28.07.2009

Ensimmäinen Slinky-perhoni.

Kommentit

KommenttiMik@z - 01.08.2009

Ompas pullea slinky. Kalalajeihin ehdottomasti myös kuha! Hienon värityksen olet saanut tussilla aikaan. Sidonnassa ei moittimista, mutta vähän pidemmälle olisi voinut sitoa. Tällähän taas ei taida kalastuksessa olla mitään väliä :)


Kommenttihossanjoki - 01.08.2009

Ton mallinen slinky leijaa tosi hyvin vedessä kun nykäyksin vetää..On toiminu tosi hyvin hauelle mulla..Isossa koossa hyvä lahnajäljitelmä.

Ja kivat väritykset perhossa on!:)
Koukku voisi olla hiukkasen isompi, ehkä..


Kommenttitapio - 02.08.2009

Muuten iha hyvä perho mutta ei tolla mitää saa. Ei vaa vähä röytää! Lähetää taas ongelle joku ilta.


Kommenttisanteri94 - 04.08.2009

Hieno perho!:) Olisi semmosta kysyttävää että kauanko yleensä kestää että perho tulee sivuille lisäämisen jälkeen?


KommenttiQewlapewpa - 05.08.2009

No ei ne kalat sitä viivottimella mittaile.


Kommenttiperhonsitoja90 - 06.08.2009

Hienon haukiperhon olet sitonut, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Tussilla tehty väritys on varmasti hienon näköinen vedessä, poranokat tykkää varmasti!

Sidonnallisia juttuja: Niin kuin Mik@z jo tuossa sanoikin niin sido slinkyä pidemmälle, lähemmäksi koukun silmää. Tällöin pää ei tule liian taakse. Toinen sidonnalinen asia on nuo perhossasi olevat silmät, niiden kestävyys kun voi olla tuolla tyylillä laitettuna aika hääppöinen hauen hampaissa. Suosittelen epoksipään tekemistä niin silmät pysyvät paikoillaan. Samalla perho uppoaa paremmin.

Kuhallekin tämän luulisi kelpaavan. Joskus muistelen jonkun kalamiehen näyttäneen juuri tällaisella värityksellä olevan Jessen pelanneen erittäin hyvin kuhalle. Joten, miksei sama väritys pelittäisi myös perhossa. ;)Qewlapewpa: Kommenttisi on täysin turha. Mihin tämä "No ei ne kalat sitä viivottimella mittaile."-kommentti oikein liittyy??? Jos kommentointisi on tätä tasoa, on parempi kun jätät kommentoinnin kokonaan. Kommentoinnin on tarkoitus(varsinkin tuolla kehitysrasin puolella, jonne olit saman kommentin laittanut), olla perhonsitojan sidonnallisen kehityksen kannalta rohkaisevaa. Kommenttisi ei kuitenkaan sitä ole, eikä se sitä paitsi liity perhoon millään tavalla.

Niin, ja seuraavan kerran kun kommentoit, katso tekstikentän yllä olevaa ohjeistusta: "Ei turhia kommentteja tyyliin hieno perho/huono perho tai kommentteja arvosanasta. Perustele kommenttisi, kiitos."

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?