Nalle Puh

KommenttiJ_P - 04.08.2009

Eipä paljon esittelyjä kaipaa.
Kommentteja.

Kommentit

Kommenttisanteri94 - 10.08.2009

Minkä numeron koukkuun tää on tehty?


KommenttiJ_P - 10.08.2009

Sori, koukku unohtui lisätä.. se koukku on muistaakseni Mustadin #12 dry fly hook


Kommenttisanteri94 - 10.08.2009

Ok. hienon perhon oot tehny :) onko tullut kalaa tällaisella?


KommenttiJ_P - 10.08.2009

Kyllähän tämä on ns. "Joka paikan höylä" -perho. Kelpaa niin särelle kuin taimenelle.


KommenttiJ_P - 10.08.2009

Kommentoikaa vaan kaikesta, kiitos :D


KommenttiNalle Karvatassu - 10.08.2009

Moro! Omasta mielestäni siipi näyttää kyllä ruskealta (olenko värisokea?:)) ja siipeen hitusen lisää materiaalia niin näyttää omaan silmään paremmalta. Sitten vielä hieman tuuheampi häkilä taakse niin kelluu vielä paremmin. Onkos nalleen tullu tärppejä?


KommenttiJ_P - 10.08.2009

Ainakin paketissa lukee, että se on mustaa, mutta kun se on juuresta, niin siksi se on varmaan rusehtavaa. Nyt kun katselen tarkemmin, niin se todellakin näyttää ruskealta, joten diagnoosini perusteella et ole tulossa värisokeaksi ;)
Ite en ole paljon päässyt Nallea uittamaan, joten eipä ole ollut tärppejäkään...:(:(
Kaverilla kuitenkin oli:D


KommenttiMesikämmen - 11.08.2009

Hieno perho etenkin #12 sidottuna. Mutta käyttäkää hyvät ihmiset nallen kierteenä kulta wireä, ei siis tinseliä vaan kultalankaa. Nallessa kierteen tarkoitus on sitoa runkohäkilä ristiin ja näinollen vahvistaa perhoa. Ei siis ulkonäöllistä aspektia tässä tarkoituksessa juuri ole. Mutta monet hienot nallet on menty pilaamaan kiertämällä rungolle tukevaa kultatinseliä, joka ei kyllä mitenkään aitoon ja alkuperäiseen Lummen Nalle Puhiin kuulu. Itseasiassa tuo kierre ei juurikaan saisi erottua runkodubbingin ja runkohäkilän joukosta.


KommenttiJ_P - 11.08.2009

Kiitos :D. Enpä ole tiennyt, että kierre ei saisi näkyä juuri ollenkaan runkodubbingin joukosta. Se tinseli, jota nyt tietämättömyyttäni käytin wiren sijasta, on kyllä kierretty tässä ristiin runkohäkilän kanssa vahvistamaan runkoa.
Pitääpä muistaa tämä, kun teen seuraavia Nalleja.


KommenttiMik@z - 11.08.2009

Jos kierteestä on tarkoitus tehdä lähes näkymätön, niin eikös ole sama käyttää monofiiliä? Kestää, eikä ainakaan heikennä kellumista :)

Ps. sittenhän se ei ole alkuperäinen nalle, mutta onko sillä niin kauheasti väliä.


KommenttiJ_P - 11.08.2009

Niin, sehän varmasti toimisi:D. Ei kai tuolla kierteen matskulla kovinkaan suurta merkitystä kalansaantiin ole. Ulkonäköseikkahan se suurilta osin on.


Kommenttisami_l - 11.08.2009

Niin, kalansaantiin ei tosielämässä vaikutusta juurikaan ole. itse olen monessakin tapauksessa käyttänyt monoa korvaavana materiaalina... perinteitä tämä tietysti rikkoo rankalla kädellä.


KommenttiMik@z - 12.08.2009

Aika monien streamereiden dupatut rungot vahvistan myös monofiilillä, vaikka en muuta kierrettä laittaisikaan. Eipähän lähde niin nopeasti purkautumaan.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?