Mustapinkki putki

KommenttiTuhe - 11.08.2009

Liimarunko tekele, johon eumerin sisäputken päälle liimattu mustia ja pinkkejä putkenpätkiä. Onko kokemuksia kellään tuollaisesta rungosta?

Kommentit

KommenttiturboTinseli - 13.08.2009

muuten ihan fiini putki, mutta ite vaihtasin conarin väriä pinkkiin, miellyttäis omaa silmää värien toistuvuus :D ei moittimista kyllä :P


KommenttiTuhe - 13.08.2009

Sidontavarasto on aikalailla puutteellinen, joten käytin saatavilla olevaa. Musta nuppikin oi sopinu paremmin, mut tuo runko on aika tuhti, niin onko sillä kalastavuuteen haittaa?


KommenttiturboTinseli - 14.08.2009

en osaa näistä putkista kauheesti sanoo ku en ite niillä kalasta, mutta en usko että vaikuttaa kalantuloon tuo runko tai kalastavuuteen. Kireitä..!


KommenttiTuhe - 14.08.2009

turboTinselille kiitos kommentista, joten sitaisen muutamia samantyylisiä, niin sittempä tuon näkee pelaako.


Kommenttipikkujuso - 17.08.2009

No joo, omaan silmään paistaa pari juttua... Ensinnäkin kiertäisin kurkkuhäkilän, ja aivan hippasen lyhyempänä. Toinen on noi riikinkukot. Nyt antavat siivelle todella mukavan profiilin, mutta itse mitoittaisin aavistuksen pidemmiksi, ehkä puol senttiä...

Mutta, kaikenkaikkiaan todella mukavannäköinen tussu. (Y)


KommenttiTuhe - 17.08.2009

pikkujuso kyllä häkilät on kierretty, mut vähän kostutin, et sais tuon rungon näkyviin. Tuo runko itteä kiinnostaa. Pitää seuraaviin vähän jatkaa riikinkukkoa ja kiitti kommentista.


Kommenttipikkujuso - 18.08.2009

Oho, niinpäs onkin... Sulautu siipeen nii ovelasti...

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?