Musta uppis

KommenttiNalle Karvatassu - 12.09.2009

Kelpaa isommassa koossa lohellekkin?

Kommentit

KommenttikalameesMAZA - 15.09.2009

Ei tarvia ainakaan hirveän paljon isompaa, ku oon ite saanu suunnilleen tuon kokosella koukulla Norjassa titin. Tosin erivärit... Taidanpa sitoo tuollaisen, hyvän näkönen. :)


KommenttiNalle Karvatassu - 15.09.2009

No joo toi on sidottu 12# koukkuun... Lisää kommenteja saa antaa. :)


KommenttiP.V. - 15.09.2009

Ootpas taas Nalle onnistunut hyvän perhon vääntämään. Voishan nuita itsekin muutaman tehdä ensi kesän koitoksiin. Voishan tuota vaikka johonkin korkeintaan 6-8 koukkuun kokeilla, jos vaikka ensi kesänä pääsisi tuonne Tenolle :)


Kommenttitommie - 15.09.2009

Joo,ei tarvi isompi olla koukku,et titille kelpaa..itellä 12# ja 10# käytetyimmät tittiperhokoot.Pyrstön kyllä laittaisin vaikka crestistä.Ja hiukan vähemmän kamaa siipeen.


Kommenttiluonto-eno - 16.09.2009

Kyllähän tuolla ruoka-kalan pitäisi tulla eli titti tai harri.Aika yleinen väriyhdistelmä esim.silloin kun ei oikein tiedä mitä uittaisi.Isojakin voi pieneen perhoon naksauttaa.Pari kesää takaperin sai muuan onkija Tenolta rannalle 14kg kojamon.Otti 14# 3 haaraan.oli "hieman" haarat saaneet säätöä leukapielissä...Vaan ottaapa se titti isompaankin ja oikea lohi tulee paremmalla todennäköisyydellä kuiville.Kokeile joskus sellaisellakin jossa siivessä on vaikka helmiäisflässiä hieman niin titti saattaa ihastua vielä enemmän;)


KommenttiNalle Karvatassu - 16.09.2009

Kiitos kommenteista. P.V.: Kiitoksia. :) Tommie: itekkin mietin tota pyrstöä, mutta kun en omista crestiä se jäi laittamatta. Eno: Eiköhän tuolla ruokakala saada. ;) Sidoin tän tommoseen koukkuun kun en oikein omista kunnollisia lohikoukkuja, mutta eihän tällä ole pakko lohta kalastaakkaan. ;) Hyvä tietää ettei se iso kala ota aina isoon perhoon. Millaista sen helmiäsflässin pitäis olla, samanlaista mitä supertinseleissä?


Kommenttitommie - 16.09.2009

Siis ihan helmiäis flashabou...http://mistpool.com/product_info.php?products_id=578 Supertinsuun käytän iha angelhairia...


Kommenttisitoja97 - 16.09.2009

Toi on ainaki harri perhona tosi hyvä. Todella hienosti sidottu.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?