Phatagorva

Phatagorvat

KommenttiLarvan lassuttaja - 26.09.2009

Ajattelin laittaa omasta suosikkiperhostani vaihe-vaiheelta ohjeet tänne rasiaan, jotta vasta-alkajatkin saisivat edes jonkinlaista hajua siitä, kuinka putkiaperhoja sidotaan.

Kommentit

KommenttiJuhanaK - 29.09.2009

Tekijämies, selvästi. Oletko muuten sitonut tuon kurkkuhäkilän alussiiven kiinnityskohdan eteen vai päälle, eteen varmaankin? Ainakin päällyssiipi on kiinnitetty nähtävästi (ymmärrettävästi) suoraan putkelle. Ja jos vielä säädetään, onko kierrätkö jatkeen edestä taake ja eteen?
Hei ootko muuten kokeillu siivessä ketun vartalokarvaa, vois tulla ehkä hyväkin? Oliskohan liiankin pehmeää...


KommenttiLarvan lassuttaja - 29.09.2009

Kurkkuhäkilä on sidottu alussiven kiinnityskohdan päälle ja päällyssiipi on sidottu suoraan putkeen. Jatkeen kierrän ensin taakse ja sitten takaisin eteen niin kireälle kuin vain mahdollista. Ketun vartalokarva on hyvin pehmeää ja sillä on erittäin hieno uintiliike ja se on omiaan kun sidotaan pieniä mikroputkiperhoja. Näihin voisiko sanoa "normaalikokoisiin" perhoihin kyseinen materiaali on kuitenkin liian lyhyttä. Toki siitä saa tehtyä kelvollisen alussiiven. Paras materiaali mitä löytyy, on temppelikoira. Itse käytän varsinkin hieman isommissa putkissa temppelikoiraa, koska sen uintiliikkeelle ei mikään karva vedä vertoja. Koira on vaan niin pirun kallista että sitä harva enään käyttää. Eikä sitä tahdo edes saada enään mistään.


Kommenttijabo999 - 04.10.2009

Terve,ostaisin putkiperhoja Erivärisiä,Lohelle ja Taimenille,jotain hyviä perhoja Terv.Jarno


KommenttiLarvan lassuttaja - 05.10.2009

Laitoin sulle viestiä sähköpostilla noista perhoista.


Kommenttijabo999 - 13.10.2009

Täytyy sanoa että oli tosi hyvin tehty putkiperhot=)


Kommenttigreenhighlander7 - 10.04.2010

Hei, kyllä. yks parhaista perhoista. :) Lueskelin tässä kommentteja ja täällä Norjassa ei tempeldogin saanti oo ainakaan mikään suuri ongelma, ainakaan mediumin ja shortin, laatu saattaa vähä vaihella tietenki, ongelmana oli saaha largea, mutta oon huomannu että sitä oikeastaan harvon tarvii jos ei aio tehä 15cm;n siipiä, enempi ongelmia on tuottanu että karva on suoraa vuohimaista, ei kiharaa.. ite oon kötöstäny näitä turbo-conen kans.. :)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?