Kuulapääpupa

Vihreä on loistava väri taimenelle.

KommenttiHesma - 05.10.2009

Kuulapääpupa on erittäin tehokas taimenelle, harkukselle ja kirjolohelle. Laitan kyseisen perhon tänne koska se on loistava osoitus siitä, miten perho voi olla erittäin tehokas ja samalla todella ysinkertainen sitoa. Perho kannattaa jättää tarkoituksella sotkuisen oloiseksi, koska se parantaa perhon elävyyttä vedessä. Kannattaa kokeilla monia eri värivaihtoehtoja ja painotuksen määrää kannattaa säätää tarpeen mukaan(kuulan koko/runkolyijyn paksuus ja määrä). Vastaavia perhoja on täällä varmasi paljon, mutta haluan tällä korostaa, että välillä yksinkertainenkin on todella tehokasta ja höttiäisen piirteiden turhamaisen tarkka matkiminen ei ole aina tarpeellista.

Kommentit

Kommenttiväinö - 12.10.2009

On hienoja perhoja toi valkonen toimii harjuksille


Kommenttiperho-marja - 12.10.2009

Haittaako, jos koukku on kullanvärinen?


KommenttiHesma - 12.10.2009

Juu valkonen toimii kyllä myös hyvin harjukselle, kuten myös taimenelle.

Perho-marja, tuollaiseen kysymykseen ei varmaan kukaan pysty antamaan täysin oikeaa vastausta :) Pointtini nyt kun oli tätä perhoani laittaessa, että kannattaa sitoa monipuolisia ja erivärisiä versioita perus perhoista, koska aina samat värit eivät toimi yhtä hyvin, riippuen paikasta, ajasta ja ylipäätään monesta asiasta. Kannattaa sitoa perhoja kangistumatta liikaa kaavoihin ja kopioimatta kaikkia piirteitä liian tarkkaan. Ja siis vastaukseski kysymykseen, niin joskus kultakoukku toimii erittäin hyvin ja toisinaan hillitympi väri paremmin. Kultakoukkuhan lisää mukavasti kimaltelua ja toimii siten samantyyppisenä ärsykkeenä kun kierrekkin. Kuvan perhoissa nyt vain sattuu olemaan tuonväriset koukut kun ovat samalta sidontakerralta. Itseltänikin löytyy kultaiseen koukkuun ja kultaisilla päillä olevia versioita.


Kommenttiperho-marja - 12.10.2009

Tänks, tässä vaan opetellaan ja sitä varten pitää kysellä.....


Kommenttibelmondo777 - 13.10.2009

Harkus; vesistöjemme vaaniva peto.


Kommenttistupe10 - 13.10.2009

Harkuksesta en niin tiedä,mutta harju kyllä :D Hienoja perhoja,noita omasta rasiastalöytyy mutta pitääpä korjata lisää. :)


KommenttiJ.lo - 13.10.2009

Hienoja on. Ja toimii aivan varmasti, pitää kyl kokeilla tuota nippua peuraa siipenä.


KommenttiMik@z - 13.10.2009

Eikun nimenomaan harkus!

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?