Green butt

KommenttiNalle Karvatassu - 25.10.2009

Kommentit

KommenttiVieraantunut - 28.10.2009 (Muokattu 28.10, 07:49)

Aika lähellä sellaista Green Buttia, jolla itsekin kalastan.

Perän kuiten' vaihtaisin sellaiseen enempi chartreuse-sävyiseen vihreään ja jättäisin strutsi-vyön pois....ehkä helankin...?

En sitten tiedä olisiko kierteessä liikaa kierroksia? Kolme-neljä kierrostakin saattaisi riittää, ettei rungosta tule liian kirkas/hopeinen?

Siiven pituus alkaa olla heittoperhoksi ihan niillä ääripituuksilla - oravaa ollakseen. Oravankarva pehmeänä saattaa pyörähtää koukunmutkaan. Jostain jäykemmästä karvasta - kuten karhusta - voi sitaista pidemmänkin siiven.


Kommenttiluonto-eno - 28.10.2009

Tuossa edellä on konkarin kommentit joten eipä muuta lisättävää kuin se,että runkoon olisi riittänyt yksikin kerros silkkiä.Se ei tarkoita,etteikö noinkin saa kalaa,mutta omaa makuani tässä mainostan;).Siiven taisit tehdä useammasta pikkunipusta,ainakin näyttäisi sellaiselta?Hyvän valinnan teit kun aloitat lohiperhojen sidonnan Green Butilla,niitä omiakin malleja voi sitten myöhemmin säveltää,mutta esim.tuo perho on jo testattu tuhansien lohien ja ukkojen toimesta ympäri maailmaa.On sellainen perhorasian perusperho ja jos sen siiman päähän laittaa niin ei ole pahasti pelistä ulkona..vähän niinkuin uistinpuolella on ne Räsäset ja Rohvessoorit...


KommenttiNalle Karvatassu - 28.10.2009

Kiitoksia kommenteista. Vieraantunut: kiitoksia. Eno: Tuo on sido ennen kun tiesin hölkäsen pöläysta kääntötekniikasta. :)PS. tuo on toka lohiperhoni.


KommenttiVieraantunut - 28.10.2009 (Muokattu 28.10, 16:09)

Vasta toinen lohiperhosi - ja jo noinkin hyvä!!!
Moni ei saa vuosienkaan harjoittelun jälkeen yhtä hyvää jälkeä aikaan (kun puhutaan nimenomaan kalastavista perhoista).


KommenttiNalle Karvatassu - 28.10.2009

Kiitoksia! Olen imarreltu. :D


KommenttiGlenButerol - 28.10.2009

Moro Nalle. Hyvää sidontaa.. Kierteessä voisit kokeilla vaihtoehtona niin kuin Utsjoen mies jo mainitsikin vaikka vain kahdella kierroksella... Saattais olla hyvä sekin.. Nyt kun takuulla innostut lohiperhon sidonnasta niin ota/lainaa Pusan oivalliset ottiperhotkirja ja siitä s.197. Siitä löytyy perho nimeltään Hopea Silkki. Sidoppa seuraavaksi sellainen.. On sellainen kehittyneempi versio kyseisestä mallista ja ilmeisesti varsin tehokas ja sopivan haasteellinen sidottava. Ei muuta kuin jatka samaa rataa..


KommenttiNalle Karvatassu - 29.10.2009

Moro. Kiitoksia. Pitääpä kokeilla sitoa green butt vain kahdella kierteellä. :) Sitähän vois käydä kattomassa olisko kunnankirjastossa ko, kirjaa.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?