Lord Iris

Kommenttijpk - 03.11.2009

Kattelin tossa streamereitä ja huomasin ettei tainnut yhtään "loordia" olla joten tässäpä tämmönen! Kommenttia otetaan vastaan mieluusti!

Kommentit

Kommenttiperhonsitoja90 - 07.11.2009

Muuten maukkaan oloinen peli, mittasuhteissa vaan taitaa olla hiomisen varaa. En siis varsinaisista klassisten streamereitten mittasuhteista pahemmin osaa sanoa, mutta sen verran ottaa silmään perhon siiven ja pyrstön pituus, että pitää mainita. Itse ottaiasin pyrstöstä 2/5 pois ja sen mukaan suhteuttaa siiven pituuden (yhtä pitkä tai vähän lyhyempi kuin kuin pyrstö. Siiven kate hiukkasen lyhyempi kuin siipi. Nämä mittasuhteet sopisivat siis meikäläisen silmään eivätkä ole mikään sääntö. ;) Runko onnistunu nätisti, hyvä! Häkilää lyhyemmäksi, itse levittäisin sitä myös sivuille paremman perhon hahmon luomiseksi. Perhosi on passeli kalastusperho, tosin hieman voi tulla ongelmia siiven kiertyessä koukun mutkaan. Asiaan auttanee lyhyempi siipi ja jäykkä karvasta tehty asussiipi.


Jatka samaa rataa, hienoja perhoja näkyy penkistä irtoavan!Jaska


Kommenttikjmakela - 07.11.2009

Nätti perho ja hyvästi sidottu, suht erikoiset on värit ko. perhossa mutta saattaahan tuolla kalan saada. Mittasuhteet ok .
http://www.classictrout.com/streamers/l/lordiris.php
Makuasiosta ei voi kiistellä;)


Kommenttijpk - 07.11.2009

Mittasuhteilla en niin pidä väliä kun kalastusperhoista on kyse... Mallia perhoon otin parhokelestus lehden numerosta 1/2009 jossa se oli sidottu sm-sidonnoissa. Mielenkiinto heräsi heti,mukavan näköinen perho! Kiitokset kommenteista,niitä on kiva saada ja ottaa niistä opikseen... ;)


KommenttiAntti_R - 07.11.2009

Upea sidos. Värit ovat tosiaan perhossa erikoiset, mutta hienot! Näitä klassisia striimereitä sais kyllä tulla enemmänkin Perhorasiaan..
Onkos muuten kalastus perho?


Kommenttijpk - 08.11.2009

Vastaus Antti tulikin jo edellisessä kommentissani...ja en mä muita sidokaan ku kalastus perhoja.... :)


KommenttiVision79 - 08.11.2009

Erittäin hieno perho, jotenkin heti kun perhon näin tuli mieleen bambuvapa (ittellä siis bambuvapa villitys vaihe menossa) ja siihen sopiva kela, jolla tuota uitetaan, mutta tosiaan hieno kalastus perho ja klassiset perhot sivelee aina silmää... tuo perho varmasti ui todella hyvin, jotenkin perho tosiaan kolahti heti kun sen näin..


Kommenttimullomään - 09.11.2009

Nätti kuin mikä ja aika hyvä perho siiman päässä. Jonkin verran tätäkin tullut lioteltua.

Olen tosin ollut siinä käsityksessä, että rungon väri olisi kulta.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?