Grey Ghost

Kommenttijpk - 05.11.2009

Tykkään sitten näistä C. Stevensin klassikko-streamereista! Koukkuja vaan on joskus hieman vaikea löytää..

Kommentit

Kommenttipikkujuso - 10.11.2009

Treenausta sm-kisoihin vai? ;)

Hienohan tämä on, tuolta näkyvältä osalta runko on täydellinen! Kierrekkin on hyvä, samoin kurkku(virallinen nimi taitaa olla underbelly, mutta ei anneta sen häiritä).

Ehkä vähän lyhyempi siipi, samoin yläkaari. Alkup. siipi on vain vähän koukunmutkan yli. Päätä pikkasen pienemmäksi, muoto on hyvä.

Kaikenkaikkiaan tosi hieno stevens! (peukku)


KommenttiP.V. - 10.11.2009

Komeahan tuo on :) Tuo yläkaari on kyllä hiukan liian pitkä. Nuita koukkujahan saa tuolla 10x pituudella ainakin mistpoolissa. Eipä tuossa muuta kommentoitavaa ole kun on ihan hyvin onnistunut.


Kommenttihossanjoki - 10.11.2009 (Muokattu 10.11, 17:11)

Meneeks tällaset perhot taululle vai käyttääkö joku taimen jahdissa tämän kaltaisia klassisia sidoksia? Ja millä tuloksin..:)?

Tosi hienohan tuo on..


KommenttiLeva - 10.11.2009

Mallikas muuten, mutta crestiä en laittaisi noin. Omasta mielestä paras tapa on laittaa cresti ensimmäisenä rungon myötäisesti.

Ja saahan näillä kalaa;)


Kommenttijpk - 10.11.2009

Kiitän jälleen kommenteista ja vinkeistä,koitetaan ottaa opiksi!! Ja kyllä tätä ainakin kerran viime kesänä uittelin,kalaa ei tosin silloin tullut,mutta kovan taimenperhon maineessa tää on.Ja kuten aiemmin olen kommentoinut,en sido perhoja muuten ku kovaan käyttöön!! ;)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?