Gardener

Kommenttijpk - 10.11.2009

Tälläinen hieman spey-tyylin perho lähti penkistä,tykkään todella näistä pitkähäkiläisistä kaunottarista. Rasiaan ajattelin tuon runkohäkilän vuoksi laittaa....on vähän poikkeavaa materiaali ja voi herättää uusia ideoita!

Kommentit

Kommenttiperhonsitoja90 - 17.11.2009 (Muokattu 17.11, 17:33)

Komea speypössäys! Sellanen on fiilinki että ottipelin ainesta on. Itekkin oon laittanu kokeilumielessä crestiä muutamiin spey- ja deeperhoihin runkohäkiläksi. Kokemusta siitä, että toimiiko kysinen keksintö, ei vielä ole. Herkulliselta se ainakin vaikuttaa runkohäkilänä, eloa löytyy takuuvarmasti.

Mikään ei hirveän pahasti ota silmään, ite laittasin viidakkokukot pitemmiksi (mutta sekin on makuasia) sekä pyöhisin dubbinkia vähän pörheämmäksi. Aloittaisin perhon sitomisen myöhemmin. Näissä spey- ja deeperhoissa ei noudateta tavallisia klassisen lohiperhon mittasuhteita vaan perhon sitominen aloitetaan myöhemmin. Näppituntumalla aikaisintaan koukun kärjen kohdalta, jopa vieläkin lähempää koukun silmää.

Uitahan sinä crest-perhojasi ja kerro jos tulee tulosta. Meikäläisellä kun ei oo lohivehkeitä eikä vähään aikaan muutenkaan pääse lohivesille.

Nätti perho on kerrassaan, laita ihmeessä rasiaan! Kireitä vaan!


Jaska


Kommenttijpk - 17.11.2009

Jaskalle kiitokset! Mukava saada asiantuntevaa kommenttia! Itse törmäsin ekan kerran tohon crestin käyttämiseen häkilänä ja täytyy sanoa,että komeesti kimaltelee valossa! Tulen käyttämään toistekin!

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?