Silver Heroine

Kommenttijpk - 11.11.2009

Jälleen näitä mun Spey-luomuksia,pidän vaan näistä niin kovasti! Lievästi tää on oma muunnos, mutta melkolailla noudattaa reseptiä. Ainahan sidokseen on kiva antaa jokin oma ripaus mausteeksi...

Kommentit

Kommenttiperhonsitoja90 - 17.11.2009

Jälleen passeli sidos, mutta muista aloittaa näissä spey- ja deeperhoissa sitominen myöhemmin, ei siis koukun väkäsen kohdalta. Vyön tekisin kapeammaksi. Siipi näyttää olevan väärinpäin sidottu. Mikäs siinä, passaahan sitä noinkin päin kokeilla. Oma mielipide kurkkuhäkilään: itse olisin tehnyt harvemman häkilän mutta pitempänä. Sointuisi paremmin yhteen tuon pitkän haikaran kanssa.

Mutta, hieno sidos jälleen kerran, mielellään tuon lohen suupielessä näkee. :)


Jaska


Kommenttijpk - 17.11.2009

Kiitti Jaska hyvästä ja rakentavasta kommentista! Siiven sitasin noin päin kun jotenkin saan sen vaan luonnollisemmin asettumaan just noin..Mulla on noitten mallardien kanssa joku ikuisuus ongelma.. ;) Mutta kitti vinkeistä,koitan ottaa ne seuraavissa spey-luomuksissa huomioon!!

Mielelläni mäkin sen lohen suussa näkisin.. :)


Kommentti-jyke- - 17.11.2009

Kostuta mallardien päät ennen kiinnisystä, helpottaa huomattavasti.

Hyvää sidontajälkeä.


Kommenttiperhonsitoja90 - 18.11.2009 (Muokattu 18.11, 23:07)

Lisäksi mallardit saa kiinnitettyä helpommin kun ne kiinnittää harmaan osan kohdalta. Siinä siikasen höytyvät on paremmin kiinni toisissaan eikä siipi hajoa niin helposti.EDIT: Niinhän olet nökäjään tehnytkin. No, tulipahan mainittua. xD

Ja tosiaankin, höyhenen kuin höyhenen kohdalla tuo kostutus auttaa, tällöin siikaset menevät supumpaan, pienempään tilaan siis, ja siipi on helpompi kiinnittää koukulle.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?