D-larva

KommenttiDelirium - 22.11.2009

Muuntelin hiukan tsekkilarvaa ja siirsin punaisen raidan eteen, iskupisteeksi.

Kommentit

KommenttiTuikkija98 - 03.12.2009

Epäilen että pää on oikealta nimeltään ice dubbing eikä "kimalledubbing" ei pahalla:)


KommenttiRonvei - 03.12.2009

Eimillään pahalla, on sitä muutakin kimalledubbinkeja kuin toi ice.. Ice dubbingin ja kimalle dubin ero on, että ice dubbing saa sellases hohtavan värin kastuessaan. Itse käytän kimalle dubbingista spectraa. Perhosta sen verran että runko voisi olla tasaisempi ja kierre huolella kiinni, mutta näitä ne kalat ei näe vaan me kriitikot ;)


KommenttiPortos69 - 03.12.2009

Perho näyttää oikein maukkaalta ja eiköhä toi kallallekki maistu ku sen vaa veteen laittaa lillumaan. Mutta semmosta ois tosta ohjeesta että mitähä mahtaa olla "tavallinen dubbing" ??


Kommenttisuperharri - 03.12.2009

On kyllä hiano larva!!!Varmaan taimenellekin maistuu:)

KIREITÄ!!!!!:)


KommenttiDelirium - 06.12.2009

Kiitoksia kommenteista. Ronvei nimenomaan iskupiste on tehty kimalledubbingista ( hieman karkeempaa tavaraa ),mutta minun mielestä reseptejä ei niin orjallisesti tarvi noudattaa. Mikäli jotain puuttuu korvaa se vaan jollain muulla saman tyyppisellä. Kaikki sitomani perhot menee käyttöön joten en viitsi mittailla aina kierteen "oikeaa" paikkaa. ;)
Mutta nimen omaan tämän sivuston tarkoitus onkin olla hieman pikkutarkka, omia virheitä kun ei aina niin helposti huomaa. :) Ja Portos69 tavallisella dubbingilla tarkoitan vaikka jotain
Harelinen jänödubbingia.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?