Kummeli

Kommenttisamooja - 25.11.2009

Kommentit

KommenttiTuikkija98 - 27.11.2009

Eikös "perän" oikee nimi oo hela tai oli se ainaki ku viimeks tarkistin?!:D


Kommenttiluonto-eno - 27.11.2009

Mahottoman nätti!Tuo pakotettu hela on oudompi minulle ja toivottavasti lohikin sitä pällistelee tutkiakseen oikein kunnolla.Kummelilla ennen soudeltiin esim.Petterin väylästä(Junttikari)Kortsamiin iltasella.Eikä ollut noin kaunis peli ja kelpasi silti joskus mukavasti eväkkäille.Kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan.No saattaahan siitä kierteestä joku sanoa,että se tulee vain keskipalkille,mutta määppätiijäppä,monenlaisilla Kummeleilla on lohta saatu.Minäpä tykkeen ihhailla näitä kursailemattomia hyvin sidottuja perhoja:)!Turha se on lähteä uutta sävellystä tekemään todistetusti hyvästä perhosta,riittää kun pyrkii pitämään tason sellaisena,että perinne säilyy ja siinäpä olet onnistunut erittäin hyvin.


Kommenttisuperharri - 27.11.2009

Tosi nätti tässä silmä lepää:D!!!!!!!En löydä mitään korjattavaa:)!


Kommenttijpk - 27.11.2009

Todella kaunis ja hyvin sidottu soutuperho!! Kireitä toivottaa hän!! ;)


Kommenttisamooja - 27.11.2009

En oikein jaksa uskoa että helalla/perällä on niin suurta vaikutusta lohelle, onko pakotettua, vireä vai ohutta soikeaa, mutta kuten Eno hyvin ilmaisi "määppätiijäppä". Mietin tuota kierre hommaa sitoessa ja totesin että tulee harvana koko rungolle.

Tykkään pyöritellä näitä yksinkertaisia perhomalleja ja monesti on käynyt monimuotoisempienkin (sanahirviö) perhoreseptien kanssa että tahtoo karsiutua yksinkertaisia niistäkin.

Olisi varmaan kokemus päästä Tenolle suotamaan, mutta kyllä saa näillä näkymin Tornionjoen pyörteet toistaiseksi kelvata. Vahva tunne on Kummelin värityksestä, että kelpaa varmaan Tornionjoen lohille ja toivottavasti niille +140cm mainoskaloille:).


KommenttiHuvila - 27.11.2009

Wau! Tämän nimimerkin takaa löytyy kaks sitojaa ja molempien kommentti on että on todella kaunis. Silkit, kierteet ja kaikki muu todella yksinkertaisen kaunista ja erikoiskommentin saa todella kauniisti laskeutuva crest. Hyvää jälkeä, lisää vaan tällaisia vanhoja klassikoita.
Minna ja Juha


Kommentti-jyke- - 28.11.2009 (Muokattu 28.11, 14:17)

Siivessä lienee muutakin kuin kultafasaanin pyrstöä? Näyttää niin punaiselle, varsinkin tuossa alemmassa kuvassa.
Todella siistiä sidontaa, ja tyyli on juuri semmoinen mihin itsekkin pyrin. Vielä kunnon harjaus tuohon siipeen ennen uittamista. hyvä,hyvä...


Kommenttisamooja - 28.11.2009

Jyke. Hyvä huomio, mutta ei siinä muuta ole kuin on repsassa mainittu. Omassa KF pyrstönipun juuressa on sulkia jossa on juuri noita punaisia siikasia. Sopii mielestäni hyvin siiven alle antamaan tukea muulle siivelle, pituuskin riittää mainiosti.


KommenttiMesikämmen - 29.11.2009

Perinteinen, perinteisistä materiaaleista, perinteitä kunnioittaen sidottu, varsinainen käsityön taidonnäyte. Tykkään kovasti.


Kommenttijäpä k - 30.11.2009

Todella upeaa jälkeä...
Tästäpä tulikin Eno mies mieleen..ilmankos tämä säväytti..(karpalo jtn/sinappia parrassa)..*shock
Näinköhän se meni..;);)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?