Dee Keltor

Kuva perhosta päältä

Kommenttijpk - 26.11.2009

Tunti penkin ääressä pähkimistä ja luomus dee-tyyliin ajatuksella punainen,keltainen,oranssi.Joskus on kiva toteuttaa ajatuksenvirtaa,ties vaikka onnistunut kalastusperhokin olisi nähnyt päivänvalon!!

Kommentit

Kommenttivilazu - 07.12.2009

Tämä perho on kyllä taas sillä tasolla, ettei meikäläisen taidoilla pysty virheitä löytämään. Oikein kaunis ilmestys varsinkin tuo päällyssiipi on upea!


Kommenttisuperharri - 07.12.2009

on kyllä upee!!!Mut musta toi viidakkokukko sais olla enemmän rungon suuntasesti.En kyllä löydä muuta korjattavaa;).


Kommenttiperhonsitoja90 - 08.12.2009 (Muokattu 8.12, 18:18)

Hieno dee! Näitä dee-perhoja ei olekkaan tällä saitilla pitkään aikaan näkynyt, pitää postailla kunhan joskus pääsen kotimaahan. ;)

Makuasioita sano Musti kun muniaan nuoli, mutta itse tekisin muutaman asian toisin:
-Helan ja perän pituudet laittaisin toisin päin, lyhyt pätkä helaa ja pitempi pätkä silkkiä peräksi.
-Runko on jees, mutta peräosa on paksumpi kuin keski-ja etuosa.
-Viidakkokukot näyttää olevan eri mittaiset(?). Itse laittaisin hieman pitemmät viidakkokukot.
-Kierteet on mukavan tasaisesti, mutta aloituskohdassa joku mättää. Ei taida mennä samassa linjassa muiden kierteen kierrosten kanssa?
-Laittaisin kultaa hopean tilalle,kun perhossa on nuin paljon kellertävää ja punasta, jotenkin oma värisilmä sanoo niin. No, kalahan sen lopulta päättää, voip nasahtaa just tähän hopea-versioon. ;)
-Päähän pikkusen korjaamista(kalaperhossa menee toki noinkin).


Tässä perhossa on tosi paljon onnistuneitakin asioita:
-Ensinnäkin, aloituskohta osu tällä kertaa nappiin, se on just eikä melekein! ;)
-Pyrstö on kans just eikä melekein.
-Hyvät väritkin perhossasi on.
-Tykkään kurkkuhäkilästä, ja tippetistä yleensäkin materiaalina. Voisit vaikka tehdä variaation, jossa tippet on kaulushäkilänä. ;)Samoin tykkään häkilästä. Nättiä tavaraa tuo Burnt Spey Hackle, onko enemmälti kokemusta kyseisestä materiaalista.
-Siipi on tosi siisti!! Tuota lappeellaan olevan höyhenen ideaa oon kerran nähny perhossa käytettävän ja hienolla lopputuloksella. Niinkuin tässäkin.

Kertakaikkiaan nätti perho ja takuuvarmasti makoisa makupala kalalle, eikun vaan uutta postausta foorumille, näitä on ilo katsella! :)


Jaakko


PS. superharri: Kyllä ne viidakkokukot on ihan oikein, dee- ja spey-tyylin lohiperhoissa viidakkokukot sidotaan tuollatavoin osoittamaan alaspäin. Lepattaavatpa vähä paremmin heikossa virrassa.


Kommenttijpk - 08.12.2009

Kiitos hyvinkin syvällisestä luotauksesta Jaakko ja muutkin poijjaat!! Tykkään palautteesta joka on rakentavaa ja kriittistä!! Viidakkokukot hämäsivät muakin ja tarkistin oikein itse perhosta vielä että saman pituiset ovat mutta taitaa olla jokin kuvausteknillinen harha..?? Varmaan kuvakulmasta jotenkin kiinni..Pää tuli tosiaan hieman muotopuoli ja ajattelin uuteen versioon punaistakin nuppia,mahtasko olla parempi?
Hopeaa laitoin kierteeseen,kun on helakin hopiaa. Toki molemmat vois tehdä kullasta,pannaan mietintämyssyyn ja kehitetään esikoista! ;)
Tippet häkiläksi oli jokin ihme päähänpisto,mutta yllätyin itsekin kuinka kivan näköinen siitä tuli. Vois kehitellä eteenpäin ja miksei kaulushäkiläksikin!
Burnt spey hackle on todella kivaa matskua ja tulee mielestäni nättejä perhoja. Se niissä kyllä on,että puolittaa ne aina pitää ja siltikin tuntuu joskus että tulee turhan tuuhea etenkin näihin spey perhoihin...
Siipeen olen muuten tyytyväinen itsekin,mutta täytyy myöntää et hanhet ei olleet ihan parasta laatua...kärkiosat melko kehnot.Muuten siipi näyttää mielestäni hyvältä ja antaa perholle varmasti kivan uinnin! :)
Ja niin...voihan viidakkokukot laittaa suoraankin,mut rikkoo perimmäisen ajatuksen. Ja olen samaa mieltä että hieman pidemmätkin voisivat olla. Siihen seuraavaan sitten.. ;)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?