Rusty Rat

Kommenttijpk - 28.11.2009

Ehdottomia suosikkejani karvasiipisten lohiperhojen sarjassa! Legenda jo eläessään,näitä on mukava sitoa. Siiven voi sitoa monista muistakin materiaaleista,itse vain olen viehtynyt mäyrän karvan kuviointiin...

Kommentit

Kommentti-jyke- - 06.12.2009 (Muokattu 6.12, 17:42)

Hyvää sidontaa. Itse olisin häkilän tenhnyt siiven taakse, toiminee kyllä noinkin.

Minkalaista tuo mäyrä on, lähellä nutriaa? Lienee kuitenkin jäykempää kuin esim. orava.?


Kommenttijpk - 06.12.2009

Mäyrä on melko jäykkää karvaa,eikä siitä kannata tehdä kovinkaan tuuheaa siipeä ettei siitä tule elotonta.Nutria eli rämemajava on hieman eloisampaa kyllä. Häkilää näkyy tässä perhossa tehtävän niin eteen kuin taakse,itsekin tykkään ehkä enemmän versiosta jossa häkilä on siiven alla,mutta tässä nyt näin.. Kiitos kommentista!


Kommenttierä_jorma - 07.12.2009

ihan OK sidos:)


Kommenttiperhonsitoja90 - 08.12.2009

erä_jorma: Mikäs kommentti se tuommonen on?? Laitanpa sulle kommenttikentän yläpuolella olevan tekstin, jos et vielä sitä ole huomannut:

"Ei turhia kommentteja tyyliin hieno perho/huono perho tai kommentteja arvosanasta. Perustele kommenttisi, kiitos. "Sitten itse perhoon:

Nätti Rotta, tyylikästä sidontaa. Aloituskohta mallillaan. Lyhyt perä sopii tähän perhoyksilöön ja koukkumalliin kuin nyrkki silmään. Pyrstökin on passeli, kalaperhoihin kannattaa pistää enemmän matskua, tuo riikinkukon miekkahöyhen kun ei ole se maailman kestävin materiaali. Saattaa ekan tällin jäljiltä pyrstö olla aika kaluttua tavaraa... Loppuperhokin on mallillaan, tosin kierteitä laittaisin kyllä enemmän, näyttää aika alastomalle tuo runko noin vähäisellä kierremäärällä(vähintään neljä, ehkäpä viisikin). Pää on tosi nätti, tuon sävyinen punaine polttaa lohen sulakkeet varmasti!

Mikä koukku? Nätti malli...

Hyvähyvä, lisää tällaisia kaunokaisia esille!


Jaakko


Kommenttijpk - 08.12.2009

Kiitokset Jaakolle kommentista! Mukava saada kriittistä palautetta mikä on rakentavassa hengessä annettua! Koukku on itsellenikin hieman uusi tuttavuus...mallista en oikein ole selvillä mutta Turrall:in koukkuja ja Salmon double vaan lukee pakkauksessa. Mutta ihan kivan mallisia kyllä.

JP


KommenttiElkhaircaddis - 22.03.2010

Komia on mutta itse ehkä sitoisin tuon siiven vähän harvemmaksi ja kierteen olen ruukannut sitoa vain rungon etuosalle.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?