Finlandia Streamer

Kommenttijpk - 09.12.2009

Isänmaallisessa hengessä ja itsenäisyyspäivän jälkitunnelmissa sidottu Carrie Stevens tyylinen streamer. Sinivalkoisin siivin sitomaan!!

Kommentit

Kommenttisuperharri - 21.12.2009

No huh huh!On kyllä tosi hieno!!!Jpk sulta tää homma näyttää luistavan tosi hyvin,anakin paremmin kun multa.Vielä kerran sanon että on kyllä tosi upee en löydä mitään korjattavaa.Näin aika alottelijana kysyn että minkälaista toi kuningaskalastaja on materiaalina ja mistä sitä saa ja mitä maksaa.


Kommenttijpk - 21.12.2009

Kiitokset vaan...on sitä sidontaa reenailtukin sen verran että tulostakin jo pitäis syntyä! ;) Kuningaskalastajaa myydään yleensä nahkoina,saa Mistpoolilta ja Spey Clavelta postitse, hinta on jotain 10-15€. Höyhenet on melko hentoja (=eläviä)ja kuuluvat moneen lohiperhoon poskiksi.


Kommenttisuperharri - 21.12.2009

Kiitoksia pitääkin ostaa!!!


Kommenttinomad - 21.12.2009

Oikein mallikas perho. Parannus ehdotuksia. Jos haluais hifistelemään rueta niin vaihtaisin kurkun sinisen maraboun punaiseen tai oranssiin kukkoon ja viidakkokukosta posket.

Superharrille: Jotenkin jäi kalvamaan ymmärsitkö mikä osa tosta on kuningaskalastajaa. Siis nuo "posken" isommat musta valko kirjavat höyhenet on hopea fasaania ja niiden keskellä hennot vaaleen siniset, just ja just näkyvät pienet höyhenet on kuningas kalastajaa. Ehkä tän jo tajusitkin alkujaan, mutta kuhan jupisen ettet ainakaan osta kuningas kalastajaa fasaanina.


Kommenttisuperharri - 22.12.2009

Kyllä mä oon sen verran pitkään kuitenkin sitonu että erotan striimeristä sivut ja posket;).


Kommenttijpk - 22.12.2009

Nomad,hyviä ehdotuksia muuten,mutta periaate oli Suomalaisuus ja sinivalkoisuus. Siksi värit ovat sininen ja valkoinen... ;) Viidakkokukkoa mietin,mutta se olisi särkenyt aatteen..

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?