Suosikki

KommenttiMik@z - 10.12.2009

Tämä vekotin on hyvinkin usein siiman päässä. Antaa joskus jopa kaloja. Yhden kesän persotelukokemuksella ei voi paljon laajempaa arviota tehdä.

Kommentit

Kommenttivilazu - 17.12.2009

No nyt on kyllä hyvän näkönen pupa. Ehdottomasti yksi parhaista kalastuspupista mitä olen täällä nähnyt. Voisi ehkä kokeilla pienempäämkin koukkuun? Good job! :)


Kommenttijpk - 17.12.2009

Tuohon jos ei narahda niin mihin sitten? Erittäin hyvännäköinen pupa ja lisää variaatiota näihin saa muuntamalla vaan takaruumiin värejä. Sait minutkin innostumaan pienten perhojen sidontaan...näitä pitää tehdä!!


KommenttiIke - 17.12.2009

Hyvännäköstä settiä. Pikkasen tuossa siipiaihioita piti etsimällä etsiä kuvasta -> laiskempi sitoja voi varmasti jättää poiskin. Eiköhän niitä kaloja näillä ala löytymään...


Kommenttijar1 - 17.12.2009

On kyllä hyvän näköinen sidos!Pitää kyllä iteki tollanen sitoo :)


KommenttiMik@z - 17.12.2009

Kiitosta kiitosta.

Vilazu ehdottomasti myös pienempinä. Itellä pienimmät nyt #14. Niistä olen ihan suosiolla jättänyt nuo "turhat" siipiaihiot pois.

Muistaakseni bongasin tämän perhon Veli Autin sidontavideolta. En muista oliko se juuri tällainen, mutta hyvin samankaltainen.


Kommenttityhjänpyytäjä - 17.12.2009

Bueno! Sopivan eteerinen, värimaailmaltaan maanläheinen. Jos tähän ei kala ota, niin se on kalan vika.


KommenttiMik@z - 17.12.2009

Oho ompas tullu kauhee typo tuonne kuvaukseen. Siinä nyt kuitenkin pitäs lukee perhostelukokemuksella :)


KommenttiKompurainen - 18.12.2009

Kyllä nyt meikäläisen silmää hivellään oikein huolella, nam! Niin on hienoa jälkeä ettei tuosta paljoa paremmaksi ja kalastavammaksi pystyne laittamaan. Upeita!!


KommenttiMik@z - 18.12.2009

No se on hyvä että kelpaa. Ottakaahan näillä kalat pois, kun minusta ei siihen taida olla.

Ps. Vielä väittäävät että aloittelijoilla on tuuria...


Kommenttifisherman`s friend - 18.12.2009

Pakko myöntää että hienoa jälkeä olet tehnyt! Kumma
jos kala ei tähän tärppää. 1-10 arvosanaksi annan 15 ;)


KommenttiJartza - 18.12.2009

Pakko se on kommentoida tätäkin.....

Prkl.... taas joutuu menee penkin ääreen ( ja yrittää vääntää moisia ) :(

Murrrr.... Mik@z rauhotu vähäks aikaa..... :)


KommenttiMik@z - 18.12.2009

Joo enää yks on tulossa, kun neljä erilaista perhoo poimin tämän syksyn sidoksista ja lisäilin tänne. Katotaan jos tässä nyt tulee sidottua jotain hienoo niin vois pistää näytille :)


KommenttiJartza - 18.12.2009

Hyvä , hienoo....

Ittekkin arvelin laitella leechejä näytille kunhan saisin niistä väänneltyä kuvaksiloita. Lupailin niit jo varmaan puol vuotta aiemmin , mut kun on tullut myytyä lähes kaikki mitä oon saanut aikaseks . Noh, jos täss talaven mittaan tekis uusii ja valioista räpsittyy kuvat..... :)KommenttiMik@z - 18.12.2009

Eikun vaan näytille. Onhan niitä täällä paljon, mutta onhan noita vihreitä larvojakin ja silti piti minun vielä yks lisätä. Omat liitsit, streamerit, pinturit ja larvat on vielä nollassa, kun kaikki vanhat sätökset lähti purkuun/roskiin. Kummasti sitä yhden kesän aikana sidonta vaan kehittyy.


KommenttiIke - 19.12.2009

Jälleen puolittaisena OT eli liitseissä on kyllä hyvä saada jotain uusia ideoita näytille jos lisäilee tänne. Tai ainakin minusta. Matskua erilaista tms. Tai sitten toki jos ei ole apuja mistään sidontavinkkeihin ja on ihan hukassa hommassa.


Kommenttiluonto-eno - 21.12.2009

Kyllä sinä Mika olet päässyt tosi hyvin perhotouhuun sisälle.Eihän siitä taida olla vuottakaan kun ihan noviisiksi itseäsi tituleerasit ja nyt jo perhoissasi ja jutuissasi on selkeä asoista selvää ottaneen kalamiehen leima;).Siis ihan positiivisessa sävyssä!Kun intohimo lajiin iskee niin eihän sitä kannata jarrutella vaan opetella sitomistakin joka hetki.Opettelemista siinä riittääkin vaatimattomasti koko elämän ajaksi.Olet varmaan jo huomannut eron aloitusperhojesi ja nykyisten suhteen?Kun menee vielä vähän aikaa huomaat taas hetken olevasi tyytyväinen,mutta siitä se ruokahalu kasvaa kunnes liikut alueella joka sinulle riittää käyttöperhojen tekoon.Sitä ennen todennäköisesti opettelet mahd.vaikeita sidoksia,että saat varmuutta niihin helpompiin teoksiinkin...ainakin monilla on sidonta mennyt vähän tämän tyylisesti.
Epäilemättä pupasi kalastaa.Kokeile joskus ruskealla,keltaruskealla,harmaalla ja oranssillakin versiolla.Kesän mittään kaikilla on aikansa ja varmasti tietty väri ja koko pelaa välillä ylivoimaisesti parhaiten.Pupamallit ei lopu maailmalta.Matti Huitila on mielestäni yksi maamme parhaita pupaimitaatoreita ja kuukkeloimalla löytynee hänenkin perhojaan kuten esim.Hiilivirta.Kireitä ja mukavia sidontahetkiä;)!


KommenttiMik@z - 21.12.2009

Kiitoksia eno. Näinhän se oli, että vajaa vuosi sitten oltiin vielä ihan pihalla näistä asioista. Onneksi oli koko kesä aikaa kalastaa ja hankkia kokemuksia. Kalassa tuli juostua aina kun tilille ilmestyi rahaa ja jos ei kalaan päässyt, niin sitten olin treenamassa heittoja.

Perhoissa huomaa todellakin jonkilaisen "heräämisen." Onhan niitä kyllä tullut sidottuakin, oikeastaan joka päivä jotain. Kai siinä sanonnassa "Harjoitus tekee mestarin" on jotain perää ;)

Tähän harrastukseen sisään pääseminen vaatii kyllä paljon kiinnostusta ja oma-aloitteisuutta. Kovasti on tehty töitä ja kovasti vielä tullaan tekemään. Ensimmäinen kesä meni kyllä puhtaasti opiskeluun, mutta hyvät pohjat siitä sai. Toivottavasti tulevalla kaudella päästään jo tositoimiin!

Kireitä sidontalankoja&siimoja ja leppoisaa joulun odotusta enolle.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?