PP-Punottu Pupa

Kommenttijpk - 17.12.2009

Tälläisen pupan pyöräytin. Tavoitteena oli mahdollisimman realistisen oloinen pörhö,joka ei kuitenkaan olisi vaikea sidottava. No,hieman monimutkaiseksi meni,mut lopputulos tyydyttää. Kesähän näyttää mitä kalat tykkää... ;)

Kommentit

KommenttiMik@z - 23.12.2009

On muuten hyvän näkönen ja varmasti vähän normaalia työläämpi. Hmm, oot mun mielestä liian alhaalta alottanu ton sidonnan. Eipä se perhon ulkonäköä heikennä, mutta ehkä niitä kalastusominaisuuksia? Muuten on kyllä todella hyvin onnistunut tuotos. Jos tuon kala hylkää, niin omapahan on tappionsa ;)


KommenttiJ_P - 23.12.2009

On muuten aika realistisen näköinen!
Onko tuo runko punottu virkkuukoukun avulla vai mitenkä? Tiedän yhen tyylin, jolla taitaa saada aikalailla samanlaisia runkoja. Siinä vatsa ja selkä tulee samaa väriä ja kyljet eri väriä, kuten tässäkin näyttäisi olevan.


Kommenttijpk - 23.12.2009

Takarunko on tehty solmimalla punoen,jossain menneisyyden perhokalastus lehdessä on sen ohje. Muistaakseni Aution Maken tyyli punoa...? Hankala selittää,mut jos jollain on vaikka kuvaa tekniikasta niin sehän auttais!


Kommenttikjmakela - 23.12.2009


Kommenttijpk - 23.12.2009

Tuhannet kiitokset kjmakela!! Nyt kaikki vaan joukolla punomaan juonia kesän kaloille!! :)


Kommenttinomad - 23.12.2009

Erinomaisen hyönteismäinen, eli juuri sopivan sotkuinen pupa. Jos jotain lähtis kehittämään niin rintakehään hitusen ohuemmalti evästä ja jalat/häkilä puolitetusta peltopyyn- tai kanan höyhenestä, yksi tai maksimissaan kaksi kierrosta.


KommenttiIke - 23.12.2009

Onko muuten Partridgen väkäsetön koukku tuo? Jos on niin tuota on haukuttu laajalla rintamalla ja näin provosoituna itse nakkasin roskiin sen ainoan rasian joka mulla oli. Ei kuulemma tartuta kalaa vaikka kuinka on muuten tosi maukas koukku. Erittäin hyvännäköinen on pupa on kyllä muuten. Mik@z kanssa samaa mieltä, että pupaksi hivenen pitkälle sidottu koukun mutkaan.


Kommenttijpk - 23.12.2009

Onhan se ja itse totesin kanssa saman asian...veteen ei ole tolla perholla tuon koukun kanssa asiaa. Toimittaa mallin virkaa muille pupatuksille! Voin yhtyä noihin haukkujiin...muita koukkuja käytän kalastuksessa.


Kommenttihartolan keisari - 28.12.2009

Pakko antaa oma näkemys kyseisestä koukusta,Jokusia perhoja löytyy rasiasta jossa tuo partridgen koukku ja siinä se pitää kalat kiinni missä muutkin koukut,en ainakaan ite ole huomannut sen suurempia eroja muihin väkäsettöminn koukkuihin verrattuna.
Asiasta kolmanteen,siisti perho.


KommenttiLentäväLehmä - 28.12.2009

Ai ku ite osais tollasen vääntää.kertakaikkiaan maukkaan näkönen luomus:).

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?