Fulmar

Kommenttijpk - 17.12.2009

Sain käsiini kirjan Swimming salmon fly;The final seduction ja sieltähän löytyi monta perhoa minun makuuni. Yksi näistä oli Fulmar. Aika vähän nykyään näkee lohiperhoissa marabou häkilää,millä korvataan muinoin käytetty kotka häkilä. Eloisa materiaali ja toimii mielestäni hyvin juuri spey-tyyppisissä perhoissa!

Kommentit

Kommenttisuperharri - 24.12.2009

Jotakin tässä on että tää ei oikein mun silmään sovi.Ehkä toi marabou runkohäkilä.Varmasti toimiva kalastus perho sitä en kiistä.En itse tällaisilla ole paljon perhostanut pitäs ehkä kokeilla voishan sitä kalaakin tulla.Varmaan aika elävä vedessä.


Kommenttijpk - 24.12.2009

No totta tuo että melkoisen epäselvän näköinen höyhenkasahan tuo on,mutta marabou pörhöistä on hankala saada "selvää"kuvaa. Mutta vedessä hienon näköinen,niinku leechitkin. Ja elävä... Eikä siinä mitään,ei kaikesta tarvitse pitää. ;)


KommenttiM.V - 24.12.2009

Näpäytäppäs kuva jossa se on käyny vedessä...kiinnoistais nähä minkä näkönen tuo on ollu uittamisen jälkeen...vedessä varmaan aikamoinen turjake jota kalat ei voi vastustaa :) hyvä jpk!


KommenttiJartza - 26.12.2009

No, mähän en ymmärrä lohipörhöjen päälle mitään , mutta tää nyt vaan jotenkin iskee mun silmään . Sitoisin mieluummin tälläisen siiman päähän kuin jonkin "klassisen " lohipörhön. ( jos joskus kävisin lohestamassa ) Selvästikkin ottiperho.!!

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?