Simppu

KommenttiJ_P - 19.12.2009

Helposti sidottava ja toimiva streamer. Sotkuinen vaikutelma on vain hyväksi:D

Kommentit

KommenttiPohjamuta - 22.12.2009

Hienon perhon olet kyllä sitonut, Pää on omasta mielestäni onnistunut hyvin. onko kokemuksia perhosta?:)


Kommenttijpk - 22.12.2009

Todellakin onnistunut simppu! Toi pää on makeen näköinen,paljon kivempi mun mielestä kuin peurankarvapää. Kurkkuun voi lisätä hitusen punaista kiduksia kuvaamaan ja iskupistettä antamaan....


Kommenttisuperharri - 22.12.2009

On kyllä hieno perho;)Itselläni on paljonkin kokemuksia tällaisista perhoista.Käytän näitä isomman taimenen kalastukseen ja kyllä on toiminut.Zonkkeri siivellä ehka hieman paremmin mutta kyllä tällaista kelpaa kaloillekkin näytellä.Aika varmoja ottipelejä.Lisäsin paripäivää sitten saman tyylisen perhon zonkkeri siivellä ne on toiminu kyllä aivan alyttömän hyvin.

juho


KommenttiMik@z - 22.12.2009

Minäpäs tykkään tästä. Erittäin hyvän kokonaisuuden olet saanut aikaan. Ite oon myös yrittäny sitoo lähes samantapaisia, mutta jotenkin omat tuotokset eivät miellytä. Suurimmat ongelmat yleensä siiven kanssa, kun en siihen ole koskaan tyytyväinen.


Kommenttijuhahujanen - 22.12.2009

Näissä pehmeästä karvasta rakennetuissa päissä on usein se ongelma simppujäljitelmissä, että vedessä on pää aika sukkana, eikä simmpumainen leveä profiili oikein säily. Itse olen tukenut päitä tämän takia kaulushäkilällä juuri puppelipään takana. Auttaa vaivaan ehkä hivenen.


KommenttiJ_P - 22.12.2009

Kiitoksia kiitoksia :D
Iskupiste olisi ollut tosiaankin hyvä, mutta pääsi sidonnan tuoksinnassa unohtumaan...
Itse vähän yllätyin tuon siiven onnistumisesta, sillä se on jotain intialaista halppisniskaa ja ajalta jolloin alotin sidonnan. Siinä niskassa on ehkä 10 käyttökelpoista höyhentä ja loput vähän mitä sattuu:) Niin ja simppuja ei ole paljon tullut uiteltua, mutta korjataas asia ens kesänä.

Voi muutes mennä aika sutjakaksi tuo simppu kun näkee vettä ekan kerran:D

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?