Zonkker

KommenttiJ_P - 19.12.2009

Tämmöisiä tuli sidottua. Aika yksinkertainen ja nopea sitoa :)

Kommentit

Kommenttivvp - 23.12.2009

Hyvän näkösiä zonkkereita oot sitonut :)
Itse teen zonkkerit kahdella kierteellä eli runkolle kierrän hopea tai kultakierteen ja itse zonkkerkaistaleen kiinnitän siimalla, jonka paksuus on noin 0.2mm.


KommenttiJ_P - 23.12.2009

Kiitos.
Luulisi rungon ainakin pysyvän kasassa tuolla tyylillä :)


Kommenttijpk - 23.12.2009

Yksinkertaisuus on monesti valttia. Siistejä zonkkuja ja taatusti kalastavia. Ja värimuunnoksia voi tehdä mielin määrin... Itse kun teen zonkkerit niin jätän pitemmäksi ton kanin suikaleen,vähän niinku tossa sun punaisessa. Elää paremmin kuin ihan lyhyt vastaava.Lisäksi usein ohennan vielä tuota nahkapalaa,jotta saa eloa enemmän.


KommenttiIke - 23.12.2009

Nättejä zonkereita. Tuota vvp:n mainitsemaa tyyliä kiinnittää zonker kaistale näkee aina silloin tällöin. Itse olen sitonut omani lähinnä aina pelkällä kuparikierteellä ja ei ole kyllä zonker karannut, kun kierteen vetää tiukalle. Näitä pitäs alkaakin sitomaan jahka löytäs nyt streamer-rasian jostain jotta näkis mitä sinne kesän jäljiltä jäi :) Eritoten affen-jäljitelmissä tulee tätä zonker-puppeli mallia suosittua. Sen verran vielä tähän malliin, että halutessaan tuossa vois käyttää oranssia tahi kirkasta palloketjua silminä jos haluaa muunnoksia tehdä tai painoa saada lisää


KommenttiJ_P - 23.12.2009

kiitos.
Vois kokeilla sitoa silmällisiäkin ja vähän eri värisiäkin. Minkähän näkösiä tulis jos tussais affenen raidat joillekin zonkkereille? Sitten laittais vielä silmät niin olis suht aidon näkösiä ;)


KommenttiIke - 23.12.2009

En ole erikseen alkanut tussaamaan, mutta taitaa sitäkin konstia porukka käyttää. Kantsii harkita myös esim. punaista villalankaa kurkkuna jos affenia sitoilee. Jos oikein hifistelee niin rungon voi dubbailla vaikka kuten Heikki Turunen teki Perhosta ohjelmassa eli kolmesta eri väristä. Muistaakseni alkoi vaaleahkolla dubbingilla, keskellä sekoitus vaaleata ja oranssin sävyä ja lähellä päätä viimeinen kolmannes pelkkää vaaleahkoa oranssia. En muista noita sävyjä tarkalleen, mutta idea selvinnee...

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?