GH-Muddler

Kommenttijpk - 20.12.2009

Ihan inspiraatioksi kaikille laitan tän päähänpiston tänne rasiaan! Kokeilkaa tätä tai tehkää jokin ihan oma versio,lohiperhon ja streamerin risteyttäminen voi olla hauskaakin!! :)

Kommentit

KommenttiM.V - 25.12.2009

No huhhuh...sanoisinko että aika hauska päähänpisto.En oo ikinä kyllä vastaavaa nähny mutta luulis taimenelle toimivan. :)


KommenttiKulkutauti - 25.12.2009

Muistaakseni Pohjolan perhokalastaja lehdessä oli tämmöinen sidos. Siinä esiteltiin useita eri muunnoksia GH:sta. Mutta on kyllä ilo katsella näitä luomuksiasi. Kyllä silmä lepää. :) Kireitä!


KommenttiP.V. - 25.12.2009

Eipä ollut Pohjolan perhokalastajassa vaan Perhokalastus-lehdessä (muistaakseni), jossa tosiaankin esiteltiin useita GH-muunnoksia. On kyllä komia perho, vähän olisi voinut kuvaukseen siistiä, mutta kalahan sen päättää toimiiko vai ei :)


Kommenttijpk - 25.12.2009

Kiitokset kommenteista! Joo,perhokalastus lehdessä tais olla GH,joka oli muuten klassinen sidos mutta pää oli muddler tyylinen. Itse halusin vaan vielä enemmän streamerin kaltaisuutta,siksi rakensin siiven hieman poikkeavasti. Hieman epäsiistiksi tuo taisi jäädä,mutta aina ei jaksa ihan pilkulleen.. ;) Kokeilkaapa muuten tehdä vaikka black doctorista samanlainen,vois olla kova peli hämäriin keliin koskelle....


KommenttiPerhokalastaja99 - 25.12.2009

Täysin asiasta poiketen, Royal coachmaniin sidotaan karva-, levy-, ja muita siipiä.
Onko joku niistä "oikea"?
PS. Hieno perho! Toimii varmaan taimenille.


Kommenttisawolaenen - 25.12.2009

On kiva nähdä välillä jotain uutta, hieno!


Kommenttijpk - 25.12.2009

No mennään asian vierestä: Royal Coachman on alunperin tunnettu lienee pintaperhona jolloin siipi oli valkoista ankkaa tai hanhea eli höyhensiipi. Amerikkalaistyyliin sidottuna siitä tuli Royal Wulff jossa oli karvasiipi,vasikan häntää. Streamer RC on lienee alunperin ollut kukon häkilästä siipensä saanut ja karvat/keinokuidut ovat löytäneet tiensä sen siipiin myöhemmin. Jos jollakin on parempaa tietoa niin voi toki oikaista... ;)


KommenttiArttu96 - 29.06.2011

Miun mielestä yksi perhorasian upeimmista perhoista! Voi kun joskus oppisi itsekkin...
No aikaa on vielä opetella.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?