JP's Klinkhämer

Kommenttijpk - 28.12.2009

Kaikille tuttu klinkki minun tavallani sidottuna. Kelluu kuin korkki ja näkyykin aika mukavasti. Ja värivariaatioita voi tehdä kymmeniä.

Kommentit

KommenttiLentäväLehmä - 30.12.2009

Tuo on yksi hienoimmista klinkeistä mitä olen ikinä nähnyt.


KommenttiP.V. - 30.12.2009

Kyllä sitä saa hienoa jälkeä aikaiseksi kun perho ja kuva onnistuu. Todella hieno perho, samoiten yksi parhaimpia mitä koskaan olen nähnyt :)


KommenttiRonvei - 30.12.2009

Ikinä en oikee oo näistä klinkeistä älyttömästi pitäny, mutta tämä taitaa olla joka syntyy minunki penkissä pikapuoliin harreja ajatellen. Hieno toteutus. Sidonnallisesti laittaisin vähän pienempi siikasemman häkilän.


Kommenttijpk - 30.12.2009

Kiitokset kommenteista! Ronvei,klinkkeihin kuuluu hieman pidempisiikasiset häkilät,lisää pinta-alaa ja kelluttavuutta. ;)


Kommenttiperhonsitoja90 - 30.12.2009

Erittäin hieno klinkki jpk:lta! Varmasti napsuu! Rungon kun kartioit toisinpäin niin avot! :) Itse laittaisin myös lyhyempisiikaisen häkilän, mutta makuasioita jälleen kerran. ;) Onko kokemusta koukusta? Väkäsellinen vai ilman(kuvasta ei selviä)? Hyvänmallinen koukku ainakin näyttää olevan.


Kommenttijpk - 30.12.2009

Koukku on väkäsellinen ja todella mukavan mallinen ja erittäin kevyt koukku. Sopii noihin klinkkeihin kuin nenä päähän.Ne on siitä poikkeuksellisisa koukkuja että ovat noita välinumeroita,11,13,15 jne.. Koukku on koko matkaltaan kaareva paitsi pari milliä silmästä taaksepäin,mikä on suora. Kuin tehty klinkin siivelle ja eturuumiille.. ;)


Kommenttihossanjoki - 13.01.2010

Ootkos kaloja paljonkin tuollaisilla klinkeillä saanut?
Minustakin oikein mukavan näköinen, vähän väriäkin ärsykkeenä:)


Kommenttijpk - 13.01.2010

Heh...no enhän mä kaloja saa..perhoissa on vissiin joku vika!! ;) Harjuksillehan toi on aika lyömätön peli,harvoin pääsen vaan kunnon harjusvesille kalastelemaan. Väri on ihan kiva asia,toki sidon näitä paljon käyttäen oliivin vihreää ja harmaata/mustaa sulkaa rungossa.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?