Talvimuddler

KommenttiPortos69 - 04.01.2010

Tommosta talvista riimeriä hitaaseen virtaan hain tuossa sidoksessa. Perho on käynyt jo koeuinnilla nii siks se on vähäsen kasaanpainuneen näköinen. Uinti oli oikein hyvä ja rauhallinen, tuota perää lukuunottamatta. Marabouhan nyt on aika vilkasliikkeinen materiaali, mutta omaan silmään se näytti vaan tuovan aika sopivasti lisää eloa tähän perhoon.

Kommentit

Kommenttimäkimies - 06.01.2010

Hieno perho. Pää on omasta mielestäni hieman liian pitkä. Sitä vois vähän lyhentää. Vaikka tuskinpa se nii paljon kalastusta haittaa.


KommenttiPortos69 - 06.01.2010

Joo oon itekki samaa mieltä tosta pään pituudesta, mutta huomasin sen vasta tossa ku oli perho jo valmis nii oli vähä paha lähtee sitä tosta lyhentelemää enää :D


KommenttiMik@z - 06.01.2010

Pirun hyvä kokonaisuus. Pääkin mielestäni juuri sopivan kokoinen/pituinen ja hyvän muodon omaava. Ei kyllä tule mieleen mitään huonoa sanottavaa tästä perhosta. Mä tykkään muddlereista, eli näitä lisää :)


Kommenttinomad - 06.01.2010

Oikee huikee. Hyvää sidonta jälkeä ja taatusti kalastava. Tosin suotta nimesit talvimuddleriksi, toimii nimittäin erinomaisesti ympäri vuoden.


KommenttiPortos69 - 06.01.2010

Joo todennäköisesti toimii kyllä oikein hyvin muullonki ku talvella, ja aika varmasti pääsee kesälläki uimaa tommone perho. pistin vaa nimen tommoseks ku pääasiassa ton talviperhoks tein :)
Vieläku joskus laskis toi pakkane semmosille lukemille että pääsis kalastelemaa näin talvellaki nii ois kiva :D

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?