Sedge emerger

Kommenttijpk - 07.01.2010

Löysinpä tälläisen mukavan näköisen,patteripupamaisen emergentin ja sitaisin yhden malliksi. Pintakalvolla kalastetaan tai sitten painottamalla peruke leijutellaan välivedessä. Toimiiko tositoimissa,sen näemme ensi kesänä...

Kommentit

Kommenttinomad - 12.01.2010

Mukavan sotkunen ja hyönteismäisen olonen.

Tuntosarvina tulee käytettyä pupissa paljon rämemajavaa, koska kestää huomattavasti paremmin kun fasaani, mallard tai kalkkuna. Kannattaa testata jos perho rupeaa kunnolla enskesänä vörkkimään, pysyy tuntosarvet paikoillaan useammankin kalan jälkeen.


Kommenttijpk - 12.01.2010 (Muokattu 12.1, 16:40)

Jäi ohjeesta uupumaan että siipien kuviointi tehdään mustalla tussilla.

P.s Joo varmasti rämis kestää paremmin,mutta toimii tää varmaan ilman tuntosarviakin..? Ja anteeks toi sekoilu sidontaohjeessa,toivottavasti saatte matskut jotenkin koukulle ilman selkeitä ohjeitakin.. ;)


Kommenttinomad - 12.01.2010 (Muokattu 12.1, 21:45)

Toimii toki, myös ilman siipiaihiota ja selkämystäkin. Sl- pupa:kin on kaikessa yksinkertaisuudessaan erinomaisen toimiva perho.

Oikeastaan ainostaan näihin pintakalvo malleihin tulee enempi värkättyä yksityiskohtia siipiaihioiden, tuntosarvien ja jatkoperien muodossa. Tuntosarvetkin on ehkä enempi kalastajalle itselleen olellisemmat kuin kalan ottiin vaikuttava tekiä, eli sinällään sama lisääkö ne perhoonsa saati kestääkö ne kalastusta. Taas näitä mentaali puolen hommia, eli mulle muodostunut tärkeäksi ettei ne ekan tai tokan kalan matkaan lähtis jos ne olen sinne kyhänny.

Hienosti toteutettu perho joka tapauksessa. Eväkkäille kelpaa varmasti, oikeaan aikaan ja paikkaan tarjottuna.


Kommenttijpk - 13.01.2010

No,toivotaan ainakin että kelpaa!! Kommentteja ja kokemuksia vastaavista perhoista (jos joku on jo käyttänyt tätäkin..) olisin kaipaillut. Onko tää niin surkea vaí niin hyvä ettei kommentteja tule..? ;)


Kommenttifisherman`s friend - 17.01.2010

Jpk sen voin sanoa, että tämä ei ole todellakaan surkea! että ei se johdu varmastikkaan siitä että kommenttia ei tule. kerrassaan hienon perhon olet (taas) jälleen väsännyt. En löydä kyllä mitään negatiivista tästä perhosta, hienoa jälkeä!:)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?