Golden Parson

Kommenttijpk - 10.01.2010

Lohirautaa jälleen.Mielestäni silmää hivelevä resepti,jonka nyt sitten sitaisin..kommentti!!

Kommentit

Kommentti2209 - 14.01.2010

Hieno yleisilme ja kokonaisuus! Cresti ja yläkaari asettuneet hienosti, samoin tippetit suljettuna oranssilla kukolla, samoin woodduuck. Pää on hieno, ehkä parhaiten onnistunut lisäämistäsi perhoista! Se mihin mielestäni sinun tulisi kiinnittää enemmän huomiota on runkotyöskentely, koska sen kun taitaa ja jaksaa olla huolellinen silkit, kierteet ja runkohäkilät asettuvat paremmin. ettei tulisi noita pieniä pykimiä rungon juureen, sekä jatkeeseen.
Mielestäni sillä, että tekeekö kalastus- vai tauluperhoja ei ole runkotyskentelyssä mitään eroa, koska huolellisesti tehty kalastusperho kestää varmasti paremmin. Parannus ehdoituksena on, että kiinnittäisit kierteen koko rungon matkalta ja pohjustaisit rungon ja jatkeen hyvin ennen silkkien ym. sitomista.
Mielestäni onnistuit tässä perhossa hienosti!!!


Kommenttijpk - 14.01.2010

Kiitti kommentista! Pään virheitä olen koittanut karsia nyt viime perhoista ja myös keskittyä tuohon rungon tekemiseen. Kierteen olen nyt koittanut muistaa aina kiinnittää ihan koukun kärjestä koko rungon matkalle. Perho perholta tässä petrataan ja vanhat taidot palaavat taas takaisin! ;) Ja olen samaa mieltä että kaikki perhot ansaitsevat tulla hyvin sidotuksi,laitetaan ne veteen tai taululle. Itse laitan kaikki veteen....


KommenttiMesikämmen - 15.01.2010

Hyvää työtä, pieni miinus jatkeen ja rungon välissä olevasta pienestä "portaasta".

Näistä näkee että mies on laittanut itsensä täysillä peliin. Näitä lisää.


Kommenttiplayer - 17.01.2010

Jos nyt aloititte... En ole kokeillut (en siis muista) mutta laittamalla kierteen ja pyrstön paikoilleen samoilla lankakierroksilla pykälää ei pitäisi tulla. Pyöritä sidotalangasta kierre pois, kiinnitä jatke kahdella kierroksella ja sen jälkeen pyrstö. Molemmat kierre ja pyrstön ruoti tuon rungon silkkiosan mitalta kiinni runkoon. Dubbaus-osalle on turhaa käyttää edellisiä täytemateriaalina.
Tuossa perhossa voisi rungon dubbauksen tehdä runkosilkkiin. Eli normaalia pidempi pätkä runkosilkkiä ja sen loppuun solmu. Kiinnitä silkki ja kierrä taakse ja takaisin eteen. Kiinnitä silkki duppauksen alkukohtaan. Dubbaa hylje silkkiin ja kiinnitä runkohäkilä, vie sidontalanka eteen sekä kierrä dubbing.

Muutoinkin sellaisilla peilisileillä silkeillä ei ole merkitystä kuin sidontakisoissa, mutta tokihan hyvähän sekin on osata. Pinnan mille silkki kierretään pitää olla sileä ja kierrettävässä silkissä ei saisi olla kierteitä. Jos käytät aitoa silkkiä ja rungonalusta on sileä, pintaa ei tarvitse silitellä lusikoilla.

Aloituskohta on hyvä tälle koukulle. Kaikkien osien mitoitus on hyvä. Eli ei tuossa ole kuin pieniä vimeistely asioita korjauskohteina. Ja kaikki ne paranee sitomalla enemmän perhoja.
Asiallista sitomista.


Kommenttimauri - 18.01.2010

Mesikämmen missä sun perhot on.ARVOSTELIJA

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?