Epoksi-Katka

Kommenttijpk - 21.01.2010

Katkat jälleen kiinnostuksen kohteena! Nyt vuorossa pikkukatka,joka taatusti uppoaa meritaimenelle ja raudulle,miksei lohellekin?

Kommentit

KommenttiSoftaaja - 28.01.2010

Kaikin puolin siisti ja toivottavasti kalastavakin katka. Salama on hieman liian voimakas kuvassa, jolloin oranssi on muuttunut keltaiseksi, mutta eipä se paljoa haittaa. Toinen mitä tulee perhosta mieleen on epoksin painavuus, eli kääntääkö se perhon selkä pohjaan päin? Nojaa kuitenkin siis kaikin puolin erittäin hyvä perho, sidonnassa ei moittimista ja hieno idea tehdä selkä epoksista.


Kommenttijpk - 28.01.2010

No sen kaatuvuuden vuoksi tuossa onkin painotus,jonka laitan rungon alapuolelle pitkittäin pikku pätkistä..ikäänkuin päällekäin pinoamalla. Samalla tulee täytettä koukun kaarevaan osaan jolloin selkä jää ainoastaan käyräksi ja vatsapuolesta tulee lähes suora. Tästä selällään uinnista puhutaan kauheasti,mutta onko kenelläkään tutkittua tieto siitä ottaako kalaa virran pyörteissä selällään uivaan hyönteiseen vai ei???


Kommenttiluonto-eno - 28.01.2010

Kaatuipa katkasi tai ei niin itse olin lentää selälleni näin hienon perhon nähdessäni;)!Kokemukseni vastaavista perhoista on nolla,mutta mukava on katella taidokasta sidontajälkeä.Missä katkajäljitelmien käyttö on sallittu kannattaa epäilemättä kokeilla:)!


Kommenttimäkimies - 28.01.2010

Omasta mielestäni aivan loistava perho! Perho uppoo varmaan tosi hyvin, pääsee ihan pohjasta kalastaan...


Kommenttijpk - 28.01.2010

Kiitokset kommenteista! :) Luonto-eno,taidan lopettaa perhojeni lisäilyn jos se vaarantaa jonkun terveyden..onneksi et kuitenkaan kaatunut! ;)
Kyllä tää uppoo kuin kivi ja lyijyä voi etenkin tohon isompaan koukkuun laittaa melko mukavasti. Tää perho on hieman sellanen "herkku",toi toinen katka mikä on tulossa on sitten hieman realistisempi. Toivon mukaan kaloille kelpaa kumpikin!!


Kommenttierkkijorma69 - 28.01.2010

Sanotaanko vaikka, että jos kalaa ei tule niin ei ole ainakaan perhon syy ;) Komea perho jpk:lta jälleen! Jospa joskus itsekkin oppisi sitomaan nuin hyvin...Noh turhaa haaveilua:D hieno perho ja hyvää sidontajälkeä!


KommenttikalameesMAZA - 28.01.2010

On kyllä kieltämättä komea katka, jälleen ;) Käykö raudulle myös ihan noilla tunturijärvillä 8-12 kokoihin sidotut katkat? Kun tuntuu vaan aika isolle tuo koko 12 raudulle, kun kuulee aina että pitäisi käyttää jotain kokoa 22.. Mutta toisaalta onhan ne katkat ihan oikeastikin isompia kuin jotkut mäkärät :D Mutta joo tuollaisia pitää sitäistä ensi kesää varten, kunhan vaan jostain saa noita silmiä.. :)


Kommenttijpk - 28.01.2010

MAZA,olet kyllä oikeassa että pieni koukku raudulle on poikaa,mutta uskon tänkin kokoisen menevän kyllä. Uusimmassa PPK:ssa on muuten juttu kovasta rautu ja steelhead perhosta nimeltä Intruder ja siinä on kokoa vaikka kuinka,perho on varmaan 10 cm pitkä! Mutta tietty raudutkin oli sitten hieman eri kaliiberia.. ;)
Ja toki tänkin voi sitoa pienempään,mutta pidä silmällä MAZA tota mun epoksi-katka 2:sta joka on tuloillaan...On paljon pienempi ja realistisempi,ehkä vieläkin parempi sinne rautu-vesille! :)


KommenttikalameesMAZA - 28.01.2010

Kiitoksia joo, minäpä pidän silmällä millaista sieltä on tulema :)


Kommenttijpk - 29.01.2010

Noihin silmiin vielä lisäkommentti...jos ei pörhösidontakaupasta löydy noita cyclops eye palleroita niin askarteluliikkeen ihan minipienet mustat helmet käyvät myös. Sinooperista voi löytää yllättävän hyviä perhonsidontatarvikkeita.. ;)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?