Kuulapupa

Kommenttioke - 27.01.2010

Tommonen perus kuulapupa. Ajattelin kokeilla jotain uutta tossa thoraksina ja laitoin jäniksenkorvakarvaa lenkkiin dubattuna. Kommenttia ja parannus ehdotuksia otetaan vastaan!

Kommentit

Kommenttijpk - 05.02.2010 (Muokattu 5.2, 19:09)

Nyt on kuula mun mieleen!! Todella mehevän näköinen pupatus.. En mä ainakaan tohon paljon parannettavaa keksi,mainio peli noinkin ja uskoisin kaloille kelpaavan kuin häkä! Kullanvärinen kuula olis ehkä kierteeseen matsannut paremmin...jos nyt haluaa hifistellä! ;)

Oho...kierrekin oli siis kuparia,näytti vaan kultaselta.


KommenttiV_K - 05.02.2010

Tähän Pupa malliin keksii paljon värimalleja että mielikuvitus on vain rajan. Niin ja hyvin sidottu ja thoraxi on tosi hyvin sidottu. Oikea ottikone :)


Kommenttihossanjoki - 05.02.2010 (Muokattu 5.2, 22:24)

Hemmetin hieno!
Itse tehostaisin perhoa flashbackillä, joka tulee siis vain tuohon thoraxin kohdalle selkään, toiminut ihan perhanan hyvin..
Kaunis ja kalastava! :D

Tämän tyyliset perhot saavat sen verran kovaa kyytiä yleensä vedessä, sekä kaloilta että pohjakiviltä, niin keksin kokeilla sellaista, että laittaa tuohon rungon päälle ohuen, joko läpinäkyvän tai kelta/vihreän monofiilin, ja pyörittää sen oikein tiuhasti rungolle..Kuitenkin niin, että runkomateriaalia monofiilin alta hivenen törröttää erittäin vahvan harjauksen jälkeen..
Kestääpähän ainakin ja on toiminut helkatin hyvin, en tiedä sitten antaako siima perholle hiukan läpikuultavaa profiilia..
Kierrettä en ole käyttänyt, mutta miksipäs ei se sinne alle sovikin.

Kannattaa nyt ainakin kokeilla :)


KommenttiIke - 05.02.2010

Tässä perhossa käy hyvin esille se, että olen kyllä pöljyyttäni säästellyt tuota lenkkiin dubbauksen kokeilemista. On nimittäin nätti thorax tässä pupassa!


Kommenttijuhahujanen - 05.02.2010

Itse ostelin tuon duppaushyrrän vasta näin liki 20 sidontavuoden jälkeen. Kyllä sillä on mukavaa lenkkiin duppailla ja samalla karvamäärällä tulee helposti runsaamman näköinen lopputulos. Ike suosittelen..


KommenttiJ.I. perhostaja - 06.02.2010

Joo nyt tuli semmonen perho että "Huh huh!!" :D:D:D kyllä on hieno!


Kommenttikotikoski - 24.09.2011

Tere hieno näköne pupa mut mitä toi tarkottaa lenkkii dupattuna?

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?