Black Nymph (muunnos)

Living larva #12

KommenttiSoftaaja - 27.01.2010

Muunnos kuuluisasta Erkki Norellin perhosta. Black Numph on osa Black -sarjastoa johon kuuluu myös Black pupa ja pintaperho.

Omin sanoin Erkki Norell kuvailee perhoaan seuraavasti: " Sorjaston nymfistä on tullut ehkä eniten käyttämäni nymfi ja myös tuottoisin. Nymfi ei ole ollut tehokas yksinomaan taimenille, vaan myös rauduille ja harjuksille." (PK 5/2009)

Omat sidokseni tarkoitettu täysin kalsatusperhoiksi joten päät eivät missään priimakunnossa...

Kommentit

KommenttiV_K - 04.02.2010

Hyvin sidottu nymffihän se siinä vaan toi pyrstö näyttäisi kaareutuvan hieman alas mutta ei se mitään. Kireitä!! :D


Kommenttijpk - 04.02.2010

Itsekin tälläisen juuri sitaisin ja on ihan toimivan näköinen kapistus! Ikinä en vielä uittanut kyseistä perhoa ole,mutta ensi kesänä sitten.. Siistin oloisihan noi sun versiot on ja ice dub antaa mukavasti lisäkimalletta. Alkuperäisessähän oli musta hylje runkomateriaalina.


KommenttiSoftaaja - 04.02.2010 (Muokattu 4.2, 13:57)

Kiitos kommenteista. Tuo kalsatusperho tarkoittaa siis kalastusperhoa ja numph yllättäen nymphiä tai nymfiä, ensi kerralla pitää olla huolellisempi... ;)


KommenttiMik@z - 04.02.2010

Tosi hyvän näköinen nymfi. Tämmöstä settiä olen itsekin sitonut tulevalle kaudelle. Kierteenä olen käyttänyt chartreusea wireä. Näin "kuula-aikana" kannattaa tehdä myös muutama mustalla kuulalla :)


Kommenttistupe10 - 04.02.2010

Tämä on HELMI!Täytynee samantien korjata pari tämmöistäkin rasiaani. ;)
Hienoa sidontajälkeä.


Kommenttiluonto-eno - 06.02.2010

Norell on kalamiesten Gurukaartin kunniakas edustaja ja esikuvani ja kaikella tavalla vienyt eteenpäin suomalaista perhonsidontaa,mutta kirjassaan ei ollut näin hyvää kuvaa tästä nymfistä joka nyt saa silmissäni aivan uuden hohteen.Taitavasti sidottu ja kuvattu.Kipinä päästä tekemään samanlainen(opetella)syntyi oitis.Samantyylisellä Sarvijaakolla saa joskus Tenosta ainakin tittejä joten kannattanee joskus kokeilla esim.lämpimän veden vaikeille lohille tätäkin sidosta.Eteläisemmille kaloille uskallan veikata ruokavalion muutosta kaiken maailman kuulapääperhojen jälkeen kun näkevät tämän;)!Kiitos hienosta mallista joka varmasti kunnioittaa kehittäjänsä elämäntyötä:).


KommenttiSoftaaja - 06.02.2010

Kiitos etenkin luonto-enolle upesta kommentista. Aina on yhtä mukavaa kuulla että joku pitää perhoistani.


Kommenttitunturi 80 - 08.12.2010

Ai ku komee.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?