Muddler Minnow A´la Hc

Kommenttihc_flyfisher - 28.01.2010

Erittäin tehokas, legendaarinen streamer.

Kommentit

Kommenttiluonto-eno - 03.02.2010

No on nättiä jäläkee!!Eipä voi ku ihastella;!


Kommenttijpk - 03.02.2010

Jos noista nyt jotain sanottavaa pitäs löytää niin päiden tasaisuuteen kiinnitin huomion. Kalastusperhoissa ei väliä,mutta jos ihmissilmää pitää miellyttää.... Partaterää ja höyrytystä niin selvä tuli.


KommenttiPortos69 - 03.02.2010

Kylläpä on mukavan näköisiä pörhäja taas ilmestynyt rasiaan :) Nuo päät ovat toki ihmissilmään vähän huolimattomasti tehdyn näköisiä, mutta joskus on toiminut tuollainen "hutiloiden" tehty malli paremmin mikä aukeaa vähäsen kun se kastuu. Kait se pitää vähä enemmän ääntä vedessä kun sitä nyhtää menemään siellä niin kala kiinnittää siihen huomiota enemmän kun että se olisi tuo pää leikelty kaikkien taiteen sääntöjen mukaan :)
Mutta eipä tuostakaa tiedä sitten, jos tietäs nii melkone kuningaskalastaja sitä olis :D


Kommenttiluonto-eno - 03.02.2010

Elekee nyt poejat olko niin jyrkällä linjalla;)..hienoja nuo on ainakii tämmösen mielestä joka lähestyy viehettä käyttötyökaluna enkä ainakaan omaan käyttöön noinkaan siistejä tee-tai osaisikaan.Varmasti uivat mukavasti.Joskus olen nähnyt kuvia tästä perhosta toisenlaisillakin päillä.on puolipyöreää,lieriötä,myllynkiven mallista,putkimaista jne.Kokeilkaapa piruuttaan tehdä jos tämän pään tekeminen alkaa tuntua liian simppeliltä...


Kommenttijopeli - 03.02.2010

Eiköhän tuo HC ois tehny päistä tasasemmat, jos ois sitä halunnut ;) Kauniita minnoweita.


Kommenttijpk - 03.02.2010 (Muokattu 3.2, 15:01)

No enhän mä nyt sillä...jotakin kommenttia kai täytyy antaa eikä vaan nyökytellä että hyvä on. Kalastukseen nää kai tehty on ja siinähommassa ei päitten tasaisuudella ole mitään väliä,mut täytyy kai täällä jotain kommenttia antaa?? Ja sanoin myös että JOS jostain on sanottava niin....

Hemmetin tyylikkäitähän nuo.


KommenttiVieraantunut - 03.02.2010

Onpa kivan näköisiä. Siistejä ja silti aavistuksen suttuisia - haiskahtavat ottikoneilta.


Kommenttihc_flyfisher - 03.02.2010

Moro kolleegat! ;)

Jep! eli ihan oikein, kalastukseen ovat sidottuja ja nopeasti kiedoin nämä ensi kaudeksi.

On tullut tehtyä monenlaista mutikkaa ja muddleria. Tälläkertaa tummoisella vähän "repaleisemmalla" tyylillä sidotut. Kiitos palautteesta, sitä on aina mukava kuulla ja ottaa vastaan, kovin tylsäksihän tämä nettiin perhojen laitto muuten kävisi.


Kommentti-op- - 01.03.2010

ovat kyllä nättejä!siivet on tosi nätisti sidottu ja runko näyttääpi tasaselta.tulipa mieleen tuo kommentti "Partaterää ja höyrytystä niin selvä tuli."koska en itse ole kovin epeli tekemään noita muddlerpäisiä riimereitä,niin en ole kuullut koko höyrytyksestä!valaiskaas joku miten tuota höyrytystä käytetään muddlerpäissä.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?