Royal Anchovy

Kommenttijpk - 29.01.2010

Viimeinen epoksi-perho minulta..Vinkkinä streamer kalastukseen tälläinen epoksilla vuorattu pikkukala. Kokemuksia ei ole,mutta ensi kesänä uskon niitäkin tulevan...Uskoisin olevan melko uskottava kapistus vedessä!

Kommentit

Kommenttijpk - 07.02.2010

Kolme tähteä annettu...kiva olis kuulla kommenttia miten voisin parantaa perhoa jotta siihen viiteen tähteen yltää?? :)


Kommenttivilazu - 07.02.2010

No mielestäni pohjarunko saisi tuohon epoksimäärään suhteutettuna olla paksumpi. Lisäksi pyrstössä saisi omaan silmääni olla muutama siikanen lisää sinistä. Muuten oikein ottavan näköinen ;) Ei siis oikeastaan mitään sidonnallista huomauttamista (paitsi tuolla epoksissa näyttää olevan aika kookas ilmakupla), mutta monien silmään tällaiset epoksisidokset voivat tuntua vähän vierailta. ;)


Kommenttijpk - 07.02.2010

Jos tuota kylkeä meinaat niin ei siinä ilmakuplaa ole,jokin heijastus tai muu kuvauksellinen näköharhautus.. ;) Sinistäkin on melko runsaasti,hukkuu vaan tuonne maraboun sekaan aika mukavasti. Selän väriä voi siis hienosti vaihtaa ihan bucktailin väriä vaihtamalla! Ja joo...onhan nää epoksi pörhöt varmaan monen silmään liian "vaappumaisia",mutta suurin osa tästäkin perhosta tehdään ihan perinteisellä perhonsidonnalla. Mutta silmä tottuu...näitä vaan pitää muutama tehdä sinne rasiaan katseltavaksi! ;)


Kommenttijpk - 08.02.2010

Onko näitä kukaan tehny aiemmin ja onko kalstuskokemuksia??? Kommenttia...


KommenttiSoftaaja - 08.02.2010

Hauelle olen kokeillut hieman tämäntyyppisiä "tarpooniperhoja" melko heikoin kokemuksin. Omat perhoni olivat eteen suipponevan muotoisia ja herkullisen näköisiä, mutta pohjolan hauet eivät oikein kiinnostuneet, tiedä syytä.


Kommenttinimetön - 08.02.2010

Tästä mä tykkään! ;) Itselläni on melkeen jetsulleen samanlaisia mertsariaskissa. Omissa on ollut vaan craft furria, slinkyä tai sateenkaarifläshää pyrtönä. En tiedä miksen ole marabouta niihin pistänyt... Kaippa se kuitu kestää paremmin. Tiedä häntä.. Nää on ainakin Norjan puolella uponnut seitikeille ja mertsareille ku häkä.

Sidontateknisenä vinkkinä; ei kannata laittaa ihan älyttömästi epoksia runkoon. Tulee vähän veemäinen heitettävä ja uppoaa turhan nopeasti jos pitää kylmässä vedessä kalastaa.
Toi sun runkoratkaisu on kyllä nerokas. Itse olen pyöräyttänyt vain helmiästä koukunvarrelle ja sitten tussanut sinistä ja vihreää yms. raitaa ekan epoksikerroksen päälle ja sitten vetässy siihen silmät ja uuden kerroksen.
Pääsee vähemmällä, mutta ei tule noin hyvän näköistä...


Kommenttijpk - 08.02.2010

Onkohan se sitten vaan niin ettei meidän pohjolan kalojen ja kalamiesten silmät ole näihin vaan tottuneet? Kiva kuulla käyttökommentteja,itse kun vasta ekan sidoin ja kesällä kerään kokemuksia itsekin! Koitetaan hieman säästellä epoksia seuraavissa,kiitos vihjeestä!

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?