Musta puppeli

KommenttiLpg - 30.01.2010

Yksinkertainen ottipeli, yleensä mustia streamereita pidetään ns.pimeän perhoina, mutta minulla on toiminut jopa keskellä päivääkin, kannattaa kokeilla.

Kommentit

KommenttiIke - 08.02.2010

Meikä tykkää! Omalla versiolla mustasta streamerista, joka on jotain tähän suuntaan on hyviä fiboja viime kesältä. Ei muuta kuin kalat pois kuleksimasta...


Kommenttijpk - 08.02.2010

Perusperhohan tämä.Sidonta ok,siipeen hieman tavaraa lisää tai parempiprofiiliset kukot,nyt näyttää että ne olis lappeellaan?? Hyvä perho ja onnistuu aloittelijaltakin!


KommenttiSoftaaja - 08.02.2010 (Muokattu 8.2, 15:05)

Takaisin kuleksimaan vaan että riittää meille muillekkin ;)

Perhosta sen verran että erinomaisesti sidottu, mutta omaan silmään paistaa vähän pään pituus, yleensä jos teen puppelipään pyrin tekemään sen siten että lankaa ei jää päätä tehdessä näkyville (vaikka osa tekeekin juuri toisin). Siivestä olisi voinut tehdä tuuheamman, mutta se on jo täysin kalastajakohtainen kysymys. Kuitenkin siis kaikinpuolin hieno perho ja täytyy sanoa että eivät ne kalat nuita yllämainittuja huomaa.


Kommenttijopeli - 08.02.2010

Ottipelin makua. Niukka ja tyylikäs sidos. Mahtaako koukku olla Ken Baker?


KommenttiLpg - 08.02.2010

Kyseessä on ihan kalastusperho, joten ylimääräiset hifistelyt on jätetty pois. Täytyy sanoa, että tuo häkilä on kyllä erittäin huonolaatuista ja ovat kyllä ihan vastakkain eikä lappeellaan. Koukku on Ken Baker.


Kommenttityhjänpyytäjä - 08.02.2010

Jos jostain satut saamaan jalostamattomia kukonsatuloita (esim. kiinalaisia), niin höyhenet niissä ovat parhaita streamersiipiin. Säilyttävät muotonsa hyvin ja omaavat hyvän profiilin (tärkeä yöperhoissa). Sidonnallisesti ei huomauttamista.


Kommenttipyhälahti flyfisher - 08.02.2010

Varmasti belittää! Hyvin sidottu kaikin puolin. Olisikohan samanlainen mutta muddler versio niin hyvä? :) vois nimmittäin sitoa muutaman...:)


KommenttiPerho joka söi lohikaloja - 09.02.2010

Ottipelihän siinä näkyy olevan.Itselläni noita aina rasiassa,myös sellaisena josta nuo punaiset kidukset jätetty pois ja pyrstön eteen dubattu punainen iskupiste.
Hyvää sidontajälkeä ja niinkuin totesitkin,toimii myös päivällä.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?