Deep Blue

KommenttikalameesMAZA - 30.01.2010

Joo tälläisen väänsin kun kerran löyty tuollaisia Blue Peacock Feathereita perhokolmiosta. Olisiko tää se ens kesän sadepäivien pelastaja? En tiiä, pahaa sanoo mutta saahahn sitä yrittää :)

Kommentit

Kommenttijpk - 08.02.2010

Tuo on mukava materiaali tuo riikinkukon niskahöyhen,harmi vaan että koko asettaa tiettyjä rajoituksia. Mutta kivan näköisen ja sävyisen perhon olet kasannut,uskoisin olevan ottikoneen ainaksia!


Kommenttiluonto-eno - 08.02.2010

On ainakin sellainen perho etten ole ennen nähnyt.Persoonallinen kyllä.Miloinkahan tuota käyttäisi?No tietysti kun siltä tuntuu,mutta ekana tulee mieleen illan ja yön hetket kun veden pinta on joskus sellainen musteen siniseen vivahtava?Jos esim.häkilässä olisi oranssia niin ehkä ylävirta-auringossa?Mielenkiintoinen sidos.Tenolla asuva Lohimies Jarmo Helander ainakin on kehitellyt malleja joiden siivessä on riikinkukkoa kuten Lohduttaja,mutta siinä on sitä miekkahöyhentä.Tätä sinertävää on sitten käyttänyt Kalle Rönty Tujamo-perhoissaan.On varmaan muitakin perhoja,mutta ei muistu nyt mieleen.Vanhemman kaartin lohestajat niistäkin osaavat kertoa paljon kattavammin.Saattaapa perhosi pelata tosiaan sateellakin...kokkeile ja sano sitten miten kävi;)!


Kommenttijar1 - 08.02.2010

Aika kivan näköisen oot värkänny.Varmasti aika ottipeli, muistappa kesällä sit uittaa norjassa :)


Kommenttijpk - 09.02.2010

Ainakin alexandran valkoisessa versiossa nimeltä Xandra on käytetty siipenä tuota samaa materiaalia ja tunnetuin suomalainen lienee tuo Tujamo. Hyvää tavaraa,kannattaa käyttää.


KommenttikalameesMAZA - 09.02.2010

Kiitoksia kommenteista :)
Tarkoitus olisi kyllä tätä kokeilla ensin täällä Suomessa taimenelle varmaankin niinkun luonto-eno sanoi, illan ja yön hämärtyessä. Ja jarski eiköhän tuo pääse sitten börssillä uimaan ;)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?