Funny Sculpin variation

Kommenttijpk - 31.01.2010

Simppua Suomalaisittain. Siinä se!

Kommentit

KommenttiMELA - 06.02.2010

Melko veikeen näkönen veijari ! Miten ootko uintia kokeillu ?


Kommenttijpk - 06.02.2010

En ole koittanut,ensi kesänä sitten! Melko raskaasti saa varmaan painottaa että saa uppoomaan tai sitten pitää vaan "nirhailla". ;)


Kommenttijar1 - 06.02.2010

VAU!Taas kyllä jpk yllätti täysin,todella mahtavan näköinen sidos!Kyllä on sitominen hallussa.Ei löydy mitään huomautettavaa:)


Kommenttiluonto-eno - 06.02.2010

Kylläpä oppii sitomaan kun tämmösiä perhoja jaksaa värkkäillä.Kalastavuudesta ei ole minulla aavistustakaan,mutta ihan joka ukolla ei riitä taidot ja hermot tehdä näitä.Niin kauan kuin intoa riittää,niin tee vaikka mitä versioita.Miten olisi joku särki/salakkakehitelmä?Kerran näin tämän tyyppisen pelin jossa oli oikein uintilevy kuten vaapussa.Kaikea ne ahkerat sitojat jaksavatkin keksiä;)!Funny sculpin on hyvä nimi koska katsellessa tulee hyvälle tuulelle:)!


KommenttiSandstone - 06.02.2010

Mie sanon että MAHTAWAA jpk! =)
Hieno toteutus kokonaisuutena ja laittaisin rohkeasti perhoa uimaan siiman päähän kesällä. Ja kyllä eikun painoa eteen ja montut kolisemaan ;).
T:SammyQ


Kommenttijpk - 06.02.2010

Thanks vaan,kyllä mä hassua simppua ajattelin siimanpäässä lilluttaa!! Tää on kyllä veikeän näköinen,täytyy myöntää.Tällä sculpinillahan Timo on voittanut MSO:n mestaruuden joskus 90-luvulla,eikä suotta! Ja luonto-eno,olen tehnyt menestyksekkäästi surffilautoihini uintilevyjä,eli jatkanut selän foamia uintilevyksi eteen. Ja ahvenet on olleet koskellakin siihen ihan hullaantuneita,iskevät rajusti kiinni. Joskus soveltava sidonta ja uusien juttujen keksiminen/tekeminen on vaan pirun palkitsevaa! ;)
Kiitokset vielä kommenteista! (lisääkin voi laittaa...) :)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?