Musta korri

Kommenttimilitin - 01.02.2010

Kommentit

Kommenttimilitin - 09.02.2010

Ostin Biotseja ja piti kokeilla tämmöistä. Biotsien halkaisu ei ehken ole paras idea? Mahtaako tällä saada Etelä-Suomesta kalaa? Kommentteja!


Kommenttimullomään - 09.02.2010

Ihan varmasti saa. Jos haluat tehdä tarkemman korri/koskikorentojäljitelmän, niin todetaan nyt kuitenkin, että ainoa meikäläinen korrinymfi, joka vastaa tuota kokoa (pitkävartinen kasi) on Diura bicaudata, joka on sävyltään keltainen/ruskea.

Hankikorrimalliin sopisi koukkukooksi ehkä parhaiten pitkä 12. Jos tahtoo erityisesti jäljitellä hankikorrinymfiä, niin voi myös huomoida nymfin korrien joukosssa suhteellisen pitkät tuntosarvet sekä "kolmiomaiset" hyvin leveät siipiaihiot.


Kommenttimilitin - 09.02.2010 (Muokattu 9.2, 15:11)

Itse asiassa neidonkorentonymfejä voisin värkätä, elikkä ruskeita, pitkät jalat ja kolme peräevää. Mikä mahtaa olla niihin sopiva koukkukoko?http://www.sudenkorento.fi/kwiki/Neidonkorento


Kommenttijpk - 09.02.2010

Sen haluaisin sanoa että tuntosarvina noita biotseja ei kannattas käyttää...ovat siihen tarkoitukseen hieman liian jykevää ja jäykkää tavaraa. Silmät saa poltettua häkiläpihtien avulla niin,ettei tuo kiinnitys osa jää noin pitkäksi ja silmät ikäänkuin "roikkumaan" siiman päähän.


Kommenttistupe10 - 09.02.2010

Polta nuo silmät ennemmin kuumentamalla sidontaneulan kärkeä.Ihan mallika sumari perho. :)


Kommenttimullomään - 09.02.2010

Neidonkorentoihin tuo koko on hyvä, samoin pitkävartinen kymppi. Olen saanut hyvin kaloja vaaleanruskehtavilla ja vihertävillä "damseleilla".

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?