Ruskuaispussikala

Kommenttijpk - 22.02.2010

Vaikka lupasin viimeksi että "viimeinen" epoksi perho niin yksi on vielä laitettava! Tälläinen mätipussukka-pikkukala luulisi petokaloille kelpaavan. Ja jos silmätkin tottuisivat näihin epoksiperhoihin... ;)

Kommentit

Kommenttiroki - 24.02.2010

On kyllä hieno! Oletko testannu pitääkö toi koukku "vieheen" oikeessa asennossa vai kääntääkö vaahtomuovi "kalan" selälleen?


KommenttiSoftaaja - 24.02.2010

Aivan mahtava! Taas tuttua turvallista epoksiperhoa jpk:lta. Ainoa mikä pistää silmään ja mietityttämään on ruskuaispussin koko ja materiaali. Koukkukoko on #14 ja aika lähelle kärkeä pussi tulee, joten tartuttamista vähän mietin. Tietenkin pehmeästä chenillestä tehtynä ei mitään ongelmia, mutta jostain kovasta tehtynä saattaa tuottaa isojakin ongelmia. Mutta siis muuten aivan loistava perho!


Kommenttijpk - 24.02.2010 (Muokattu 24.2, 13:09)

En ole testannut,mutta ajattelin asian niin,että vaikka tuo selälleen kippaakin niin sehän vain paremmin jäljittelee heikkokuntoista kalanpoikasta ja voi olla ratkaiseva tekijä laukaisemaan kalan iskuhalut! Kesällä testataan ja katotaan sitten miten ui ja pyytää!! :)

Joo,ja tarttuvuudesta ajattelin softaajan kanssa ihan samoin,mutta tuo pallero on aika pehmeä ja märkänä pehmennee lisää,mutta kesällä sekin selviää ja sitten vaan isompaa koukkua kehiin!


Kommenttiluonto-eno - 24.02.2010

Kyllä!Taitava ja luova taiteilija olet!Mielenkiinnolla odotan jatkokertomusta perhon seikkailuista...voi tulla topakoita tällejä!


Kommenttifisherman`s friend - 24.02.2010 (Muokattu 24.2, 16:47)

Tässä se taas nähtiin. Taas yksi hieno epoksiperho! pakko sanoa että olet taas erinomaista jälkeä saanut aikaan. Perhossa itsessään ei ole mitään moitittavaa, mutta tarttuvuus vaan jää mietityttämään. Huomaa että olet kyllä epoksia ennenkin pidellyt käsissä. Jaa-a, saapa kyllä nähdä että jääkö tämä viimeiseksi epoksiperhokseksi :D


Kommenttivilazu - 24.02.2010

No nyt on kyllä niin hieno jäljitelmä, että 5 tähteä paukahti! Tässä perhossa epoksi ei omaankaan silmään näytä yhtään vieroksuttavalta :D En tiedä mistä se on sitten kiinni. Tartuttavuudesta on taidettu jo mainita riittävästi, joten itse jätän sen osion puimatta :D


Kommenttijpk - 25.02.2010

Kiitän kaikkia tasapuolisesti kommenteista! Toivottavasti tekin näitä koitatte kesällä,olisi kyllä kiva kuulla kommentteja pyytävyydestä! Itse ainakin testailen kesällä aktiivisesti ja toivon että kalatkin tästä tykkäisivät...


Kommenttinimetön - 25.02.2010

Todella tyylikäs epoxiperho! Itseä kiinnostaisi, mistä tai miten olet tuon mätipallon värkännyt? En löytäny nopealla vilkaisulla ainakaan mistpoolista vastaavan näköistä materiaalia.


Kommenttijpk - 25.02.2010

Toi mätipallero on sellainen jonkin sortin pinnoitettu "styrox" kuula joita käytetään egg sucking leech -tyyppisissä perhoissa päänä.Siinä on mukavasti kimmallettakin mukana ja värejä on useita. Tarkkaa kauppanimeä en valitettavasti muista,mutta Tampereen kalastusvälineestä olen niitä ainakin löytänyt. Oisko olleet Turralin valmistamia?


Kommenttijpk - 25.02.2010

Tarkistin Turralin kotisivuilta ja sieltähän ne löytyivät nimellä "Crystall eggs".


KommenttiLepaska - 27.02.2010 (Muokattu 27.2, 08:13)

Tämähän on aivan mahtava! Erittäin hyvän näköinen minun silmissä, ja varmaasti myös kalan silmissä.

Ps. Hienoin epoksi perho minkä olen nähnyt!


Kommenttiperhonsitoja90 - 27.02.2010

Juu, aika hiljaseks vetää. Se vaan sanon, että lisää näitä! Mielellään tällasta sidontataidetta katselee! :) Innolla jo odotan uusia ideoitasi, mukava kun sidonnan saralla osataan vielä keksiä jotain uuttakin, kaikkea ei vissiin olekaan vielä keksitty.


Kommenttijpk - 27.02.2010

Kiitosta poijjaat! Aina täytyy kokeilla jotain uutta,tiedä vaikka joskus tulis tehtyä jotain todella hyvääkin! Ohessa pieni huumoripläjäys,merivesiin luotu "Kampela"!! :) Tämä älynväläys voi uida aikas mielenkiintoisella tavalla!!


Kommenttijopeli - 28.02.2010

Heh :D Veikeesti sä kyllä vedät.


Kommentti[Titti] - 28.02.2010

Hauskoja epoksi-kyhäelmiä kyllä :)

Mutta näin perhonsidonnan sidontateknilliseltä kannalta nämä perhothan eivät ole oikeastaan sidontaa, vaan pelkkää epoksilla kikkailua. Eihän se tietenkään pahasta ole, mutta vaikka nämä epoksi perhosi koreita ovatkin en nää niissä henk.kohtaisesti oikeastaan mitään sidonnallista taitoa joka omaan silmääni niistä tekisi hienoja sidoksia.

Toivomuksena siis minun kannaltani on se, että nyt epoksit ja muut liimat nurkkaan ja nimenomaan sitomaan perhoja ;)


Kommenttijpk - 28.02.2010

No....mun sidontateknistä osaamista voi ihmetellä noissa aikaisemmissa perhoissa joita olen tänne lisännyt. Epoksiperhot eivät ole varsinaista sidontaa,kuten sanoit,mutta haluan tarjota vaihtoehtoja ja uusia näkökulmia myös muille sitojille. Ymmärrän kyllä tuon näkökantasi Titti,koitetaan seuraavaksi ihan sitoa tänne jotain.. ;)


Kommenttieemail - 27.06.2011

No tuliko kalaa ja miten uitit?

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?