Larvatus

KommenttiJ_P - 04.03.2010

Tämmönen peruslarva. Tuota rungon jaokkeiden määrää en ruvennut tarkemmin laskeskelemaan, vaan sidoin sen miten se siihen asettui. Tuskin (toivottavasti) kalatkaan niitä laskeskelevat ennen kuin mahdollisesti iskevät perhoon :)

Kommentit

Kommenttijpk - 09.03.2010

Ei muuta vikaa ku rungon jaokkeiden määrä.. ;) Heh,joopa joo,komia larde ja kalatkin tykkää! Melekonen naavparta,mutta juuri tuollaisista minä ainakin tykkään!Hieno.


Kommenttinomad - 09.03.2010

ZZ Top:in vikaa tässä larvassa. Rokkailee blues vivahteisesti kalalle jaokkeiden määrästä huolimatta, veikkailen :) Kala on kato niin lumoutunut tosta pujoparrasta, että unohtaa laskea jaokkeet ja tekee elämänsä erheen.

Tottapuhuen, en moittis tätäkään. Ristisin tämän ennemmin ehkä katkaksi, nimenomaan tuon tuuhean harjauksen ja pitkien kuitujen luoman jalkojen vuoksi. Larvalla kun ei näitä vatsan alapuolisia jalkoja ole, vaan niiden paikalla on kidukset jotka taas ovat huomattavan lyhyet. No hienoista tarinoistani huolimatta, kala syönee tämän minä se sen haluaa nähdä, eli tilanteesta riippuen.


Kommenttijpk - 09.03.2010

Viva Las Vegas!! Joo,sama kävi mielessä etenkin tuon peräosan karvaisuuden takia mielessä,mutta silti tykkään...katka tai larva tai mikä vaan.. ;)


KommenttiJ_P - 09.03.2010

Kiiitokset palautteesta. Miten ois uus nimi tälle larvatyypille: ZZ Top-larva? Saattaahan tuo pujoparta ehkä pikkasen liian pitkä olla larvalle :D mutta kait tuo menee nuinkin. Sidoin samalla toisen samanlaisen larvan ja siitä tuli aika paljon laihempi ja sänkiparralla varustettu:D


Kommenttijpk - 09.03.2010

Kummatkin varmasti hyviä ja menee noinkin!! Kuvasta muuten lisäpongoja,siististi otettu!! Tästä kaikille kuvan mallia!


Kommenttiluonto-eno - 10.03.2010

Taetaa olla wanaha larvataata.En ole tuon näköisiä larvoja tavannut,mutta sitä samaa kai kalakin ihmettelee ja kokeilee miltä se maistuu Mammuttilarva;)!


KommenttiMökkiläinen - 10.03.2010

Liputan säkiparralle :D


Kommenttimaxmaal - 10.03.2010

Hyvä J_P... nätti larva


KommenttiJ_P - 10.03.2010 (Muokattu 10.3, 10:54)

Kiitoksia kommenteista:D
Nämä on niitä ensimmäisimpiä onnistuneita kuvia, joita on tullu otettua. Pitäny vähän opetella tuota kameran käyttöä...
(maxmaal: meni vähän aikaa, että tunnistin:D)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?