Murkku

KommenttiJ_P - 04.03.2010

Helppo murkkujäljitelmä. Materiaaliakaan ei mene paljon. Kuvassa runko näyttää tosi ilmavalta (paljon kuituja sojottaa ympäriinsä...) mutta luulisin, että se on vain hyvä, koska se saa ilmakuplat pakkautumaan rungolle, mikä taas saa sen hieman kiiltelemään. Mene ja tiedä....

Kommentit

KommenttiXmasiX - 09.03.2010

Hienon näkönen murkku! Itekki oon murkkuja sitonu ja kovin toimiviahan ne on!


Kommenttijpk - 09.03.2010

Ihan hieno murkkuhan se siinä! Toimii varmasti ja vielä jos pystyy kokoa,kahta pienempänä sitomaan niin taattu meneki harreille ja siialle.Mustalla häkilällä sitten hämärälle ja päivälle kannattaa kokeilla vaikka räikeän punaista peräpäätäkin!


KommenttiJ_P - 09.03.2010

Kiitokset kommenteista ja hyvistä variaatiovinkeistä:D


Kommenttinomad - 09.03.2010

Mulla on selkeä visio, että tämmönen koristaa harjuksen ja siian suupieltä ensi kesänä useampaan otteeseen, jahkaa saa peliaikaa riittävästi ja oikeilla vesillä. Tykkään ja niin tykkää harjukset ja siiatkin.

Kalastus käyttöön, jos tartutuksen kanssa ongelmia, suosittelen lämmöllä leikkaamaan häkilän alapuolelta pois poikkeen. Parantaa tartutus prosenttia merkittävästi. Kuvatussa ja tänne lisätyyn perhoon sitä ei tartte tehä, mutta kuhan heittelen random vinkkejä sinne tänne, kun tullu vuosien varrella näiden parissa pähkäiltyä ja lyöytyä päätä petäjään useampaankin otteeseen.

Kun runkomateriaaliksi olet antronin valinnu, niin holvaa ihan kunnolla joko Gink:llä tai nahkiksella, tai mitä ikinä vettäkevyempää geeliä pintureissa käytätkään. Ei imase vettä ihteesä, pysyy pintakalvon oikealla puolella pitempään.


KommenttiJ_P - 10.03.2010

Toivottavasti koristaa kalojen suupieliä;)
Yleensä on tullu tuo häkilä leikattua alapuolelta joistain perhoista (esim. caddiksistä), jotta perho kelluisi oikeassa asennossa, eikä kaatuisi kylelleen. Ja sehän myös parantaa tarttumistakin, kuten mainitsit. Kellutusaineena oon käyttäny melkein kaikissa pintureissa Ginkkiä.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?