Brown & Grey

KommenttiP.V. - 09.03.2010

Tarkoituksenani oli lähteä kehittämään niin yksinkertainen ja helposti sidottava karvasiipinen peruslohiperho, että jokainen vähänkin kokeneempi sen osaisi tehdä. Perhonhan pitäisi toki olla myös pyytävä, noh..sepä selviää kokeilemalla. Tässäpä on noin 15 minuutin kehittelyn lopputulos, Brown & Grey.

Kommentit

Kommenttijpk - 13.03.2010

Aikas tyylikäs perho! Ainoa mitä itse muuttaisin on tuo kierteen määrä,kalat ei osaa laskea,joten sen puoleen ei väliä... Hyvät matskut ja kivat syksyiset värisävyt. Toimii.


Kommenttikemu - 13.03.2010

Maanläheiset värithän ne monesti tehokkaita on!!
Siisti sidos mutta kierrettä on ehkä liikaa.
No tiedä sitä=)


Kommenttisuperharri - 13.03.2010

Joo oon samaa mieltä muitten kaa tosta kierteestä et viis kierrosta ois riittäny ja niinkuin sanottiin jo et eihä ne kalat niitä kierroksia osaa laskea:D Mutta muuten hyvin siisti ja hyvin sidottu pörhö. Pää voisi olla tietenkin hitusen pienempikin mutta kun se on siististi tehty niin se nyt ei niin haittaa.(toisin kun useissa minun perhoissa)


KommenttiP.V. - 14.03.2010

Kiitos kommenteista :) Pää kasvaa tässä perhossa pakostakin isoksi, jos sitoo siivestä vähänkään tuuhean, koska tuo näätä on melko paksua karvaa. Niin ja eipä ne kalat taida osata laskea ;)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?