Agivey Wye Bug No 1

Kommenttijopeli - 18.03.2010

Kommentit

Kommenttiluonto-eno - 20.03.2010

Siinäpä on lyöty pakettiin ottavan lohiperhon ominaisuuksia semmonen nippu,että pitäisi pelata sopivan tilaisuuden tullen.Nimittäisin Huithapelin ja Sarvijaakon serkuksi.Alakönkään särkät saattaisin nimetä varteen otettavaksi koekentäksi ainakin.Suosittelen sitomaan ilman muuta muuallakin siimaan.Kultakierteinenkin lienee valikoimissasi?Määppätiijjä mutta kummasti on lohien makutottumukset muuttunu jos et ikinä saa tuolla mittään;)!


Kommenttijpk - 20.03.2010

Taattua Jopeli laatua!! Mahtavan hienosti sidottu lohipyyntö,jonkin sortin katkaperhohan se tämäkin on. Niinkuin eno jo totesikin niin tässä on hyviä aineksia monesta hyvästä perhosta ja mieleen tuo todellakin useampia lohiperhoja. Hitto ku on vaan niin hankalan nimen tälle keksineet!! ;)


Kommenttijopeli - 20.03.2010

Tiiä niistä lohen makutottumuksista, kun ei tule sitä kalastettua, heh. Ottava resepti kyllä on. Taimenelle tarjoisin, jos vaan olisi mitä tarjota. :) Yksittäiskappaleiksi nämä miun lohiperhot tuppaa jäämään.


Kommenttihc_flyfisher - 20.03.2010

Todella asiallista jälkeä ja hyvä meininki! Meritaimen ja lohi nousee kuivalle maalle pakoon, kun tämän näkee, sen varran kaunista jälkeä olet saanut aikaan.

Terv. Hoocee

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?