Sumari Nymfi

Sivulta

KommenttiHesma - 20.03.2010

Sumariaika käsillä ja on tullu kaikenmaailman sumarisutturoita rakenneltuu. Pääosin käytän aina vaan sutturaperhoja mutta aattelin huvikseni kokeilla tällasta mis o iha jalat yms jaksettu rakennella. En tiä moisen kalastavuudesta mutta tulipaha kokeiltua.

Kommentit

KommenttiHesma - 29.03.2010

Tänää pääsee uimaan. Parin päivän reissu hartolaan ja keskiviikkona voi arvioida kalastavuutta. :)


Kommenttikalasaalis - 29.03.2010

Kaikenkaikkiaan hieno nyhmi! Jaloista olen jopa hieman kateellinen, itse en jaksa koskaan alkaa taivuttelemaan ja muotoilemaan jalkoja niin koitan keksiä niiden tilalle jonkin helpon ratkaisun mut hyvä kun on niitäkin jotka jaksaa niihin jalkoihin käyttää aikaa :)


KommenttiJuhanaK - 29.03.2010

Juu, eläviähän nämä tämäntyyppiset jalat eivät ole. Jokin ohuempi materiaali tuntosarviksi olisi tehnyt hyvän vaikutelman. Ei silti, varmaan kalaakin tulee. Ihan ok perho


Kommenttikemu - 29.03.2010

Vai että nyhmi. Näin hienon perhon nimi kirjoitetaan näin: Sumukorennon Nymfijäljitelmä;)
No ei pelleillä. Omaan silmään näyttää sidonnallisesti hyvältä:)


KommenttiHesma - 31.03.2010

Kiitos kommenteista. JuhanaK, samaa mieltä olen näiden jalkojen elävyydestä, ja niinkuin tuossa kuvauksessa mainitsin, yleensä tulee käytettyä erilaisia sutturoita. Toivottavasti jänis thoraxissa tuo hieman liikkeen tuntua. Tämä yksilö oli kokeilu, joka ei ainakaan vielä kalaa tuottanut. Peliaikakin jäi aika vähäiseksi. :)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?