Glass Shrimp

Pohjakiviä kävelemässä..

Kommenttijpk - 28.03.2010

Tälläinen lasikatka tuli väkerrettyä.Realistisempi kuin ne kaikki oranssit,tiedä sitten onko yhtä ottava...

Kommentit

KommenttiSoftaaja - 01.04.2010

Juu'u, nyt on kyllä niin hieno perho ettei voi siimanpäähän laittaa... Saattaisi tulla selkään pienenpieni naarmu ;) Tässä mietin muutaman minuutin verran miten kehuisin sinua ja perhoa, mutta kun en mitään tarpeeksi imartelevaa ja samalla edes jotenkin järkevää keksinyt, niin sanotaan vaikka että onneksi olkoon, siinä on sitoja jumalan armosta.


Kommenttijpk - 01.04.2010

Kiitokset,ei tarvitsekaan kehua,sanoo rohkeasti vaan mielipiteensä!! Kyllä tuota pakko jossain ja joskus uittaa niiden hampaankuvien toivossa! ;)


Kommenttiluonto-eno - 01.04.2010

Tämmösen perhon kanssa Tenolla tulleepi sanomista kalastuksenvalvojalta ja semmosilta kalastajilta jotka ei ossaa punoa yhtä hienoja;)...Mietiskelin noita tuntosarvia...Nehän oikenevat vedessä mutta entä jos kylymän viileesti tekisi samanlaisen solmun kuin kintuissa?Kuivana ulkonäkö rumenee varmasti muttaa mitenkähän ne sitten virran vaikutuksesta viittoilisivat kaloja luokseen?Määtiijjää..voepipa olla niinkin,että yritän alitajusesti pilata ehdotuksella liian nätin perhon...


Kommenttimäkimies - 02.04.2010

Khyl on hieno. Enkä kyllä yhtää ihmettele kun on jpk asialla. :D Sulta kun tahtoo tulla tämmösiä loistoperhoja. Ei vikoja tässäkään, varmasti toimiva, jos minulta kysytään.


Kommenttijpk - 02.04.2010

Eno,täähän on lähes näkymätön...ei ne valavojat näe!! ;)
Ja kiitokset vielä....


Kommenttigreenhighlander7 - 02.04.2010

hieno imitaatio kertakaikkiaan! ..mutta sama homma täällä Målselvalla, kalastuksenvalvojilla ois sanansa sanottavana tuon käytöstä, mutta meren rannassa meritaimen hommissa... ;)


Kommenttigreenhighlander7 - 04.04.2010

Tarkistin kalastussäännöt, ei mainttu imitaatiokieltoa Målselvalla, aattelin vaan korjata ettei jaa väärää tietoa :)


Kommenttijpk - 04.04.2010

Sittenpä siimanpäähän vaan ja toivottavasti lanka laulaa kireänä!!! ;)


Kommenttimäkimies - 09.05.2010 (Muokattu 9.5, 10:08)

Näistä sun katkoista vielä... Kun on niin pieni koukku tossa, että kestääkö tuo lohen suussa kun on melko ohutkin? Eikö se lohi saa sen väännetyksi?


Kommenttijpk - 09.05.2010

No se vaara on tietenkin aina olemassa. Jos epäilee koukun kestävyyttä voi tämän sitoa vaikka ihan lohikoukkuunkin. Ja esim TMC 811S on hyvä vaihtoehto myös,mutta sitten jos koukku tulee raskaammaksi on vaarana myös sen kääntyminen eli perhon uinti ylösalaisin... Ja kukaan ei tietty estä sitomasta tätä vaikka kakshaaraiseen lohikoukkuun ja ihan oikein päin,siis koukun kaari alaspäin.. Mut ihan hyvä pointti!!!


KommenttiLauri Maalismaa - 09.06.2010

...Minkä pirun takia tenolla on katkajäljitelmätkin kielletty?

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?